Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Ψάχνει κάποιον να ...Πολεμήσει;

Συμπαίκτες φαίνεται ότι ψάχνει ο Ανδρέας Βγενόπουλος για να σώσει τον Παναθηναϊκό. Δε φαίνεται, όμως, να βρίσκει ανταπόκριση. Μόνο ο Πολέμης λέγεται ότι το σκέφτεται. Ας περιμένουμε, όμως, πράξεις. Κι όχι διαρροές...
Ψάχνει κάποιον να ...Πολεμήσει;
Ο "Βγενό" παρουσιάζεται να έχει αρχίσει ήδη τις επαφές με μετόχους, αλλά δεν υπάρχει διάθεση. Ο Νικόλας Πατέρας φαίνεται αρνητικός, το ίδιο και ο Ζολώτας. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν τον ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο.
Αυτός που μένει, λοιπόν, είναι ο Αδαμάντιος Πολέμης, ο οποίος το σκέφτεται να κάνει κίνηση είτε μόνος του, είτε με κάποιον άλλον συμπαίκτη που μπορεί να είναι ο Ανδρέας Βγενόπουλος.
Ο "Mr Mig" λέγεται, άλλωστε, ότι ψάχνεται και με άλλους επιφανείς επιχειρηματίες.
Βεβαίως, όλα προκύπτουν από κάποιες διαρροές και δεν είναι επίσημες θέσεις. Μέχρι να αποδειχθούν οι προθέσεις τόσο του Βγενόπουλου, όσο και του Πολέμη είναι καλό να περιμένουμε.
Γιατί ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει βαρεθεί τις υποσχέσεις και ειδικά τώρα στην κατάσταση που είναι ο σύλλογος δεν χωράνε άλλα λόγια. Μόνο πράξεις θέλει. Κι άμεσα. Εν αναμονή των όποιων εξελίξεων, λοιπόν...

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: