Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

"Κράζουν" Κεντέρη - Θάνου!!

Οι δύο αθλητές αθωώθηκαν από την ελληνική δικαιοσύνη, αλλά στο εξωτερικό υπάρχει διαφορετική άποψη.
"Κράζουν" Κεντέρη - Θάνου!
Ο Στίβεν Ουνγκερλάιντερ, ειδικός σε θέματα αντιντόπινγκ που έχει γράψει και βιβλίο για το σύστημα ντόπινγκ της Ανατολικής Γερμανίας (Faust's Gold: Inside The East German Doping Machine), μίλησε στους "New York Times" και "έκραξε" τους δύο Έλληνες δρομείς.
"Μπορείς να πεις, ναι, χάρηκα που αθωώθηκαν οι δύο δρομείς και δικαιώθηκαν, αλλά αν κοιτάξεις βαθύτερα, δεν είναι αυτή η ιστορία", είπε αρχικά και συνέχισε:
"Η όλη υπόθεση συνοδεύεται από παράξενες και πολύπλοκες στροφές που καθιστούν σαφές πως κάτι στραβό έχει γίνει. Όπως και να το δεις, μπορείς να το μυριστείς.
Όταν άκουσα πως ενεπλάκησαν γιατροί για να καλύψουν το θέμα, απλά μου θύμισε αυτήν την κουλτούρα της δυσλειτουργίας και όλο αυτό το νέο επίπεδο που υπαγορεύει τη νίκη με κάθε κόστος, του εθνικισμού και της περηφάνιας".
Και το ...χειρότερο το άφησε για το τέλος: "Μπορείς είτε να γελάσεις με την ιστορία αυτή, η απλά να σκεφτείς, πόσο αρρωστημένο και πόσο λυπηρό είναι που κάποιοι άνθρωποι περνούν τα πάντα για να αποφύγουν το ντόπινγκ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: