Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Ο καιρός σήμερα!!

Πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού με βροχές και τοπικές καταιγίδες στη Μακεδονία και στα ορεινά κυρίως της υπόλοιπης ηπειρωτικής Ελλάδας περιμένουμε την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι ισχυρά.
Ο καιρός σήμερα
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 16 έως 29 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 20 έως 31 βαθμούς, στη Κεντρική και Νότια Ελλάδα από 21 έως 31 βαθμούς και στις νησιωτικές περιοχές από 21 έως 29 βαθμούς.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στο Κεντρικό και το Ανατολικό Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.
Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις το απόγευμα περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 31 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι στο Σαρωνικό και ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις στο Νότιο Ευβοϊκό με εξασθένηση από το βράδυ.
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες με βελτίωση από το μεσημέρι και μετά περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 25 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.
Πηγή: meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: