Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Τα τατουάζ, ο Χάτζι και ο... Μίκι Μάους!!

Άγνωστα στοιχεία για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και φιλοδοξεί να κάνει τη διαφορά στη νέα του ομάδα.
Τα τατουάζ, ο Χάτζι και ο... Μίκι Μάους
Ο Τζουλιάνο Σπαντάσιο είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτουσα ποδοσφαιριστή. Και αν τις τελευταίες μέρες σας ενημερώσαμε για τα χαρίσματά του εντός γηπέδου, αυτή τη φορά επιλέξαμε να σας παρουσιάσουμε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ και εκτός των τεσσάρων γραμμών...
Η άγνωστη Ρουμανία, ο μεγάλος Χάτζι και ο αστέρας Μπεγκάλι
Όταν ήρθε η πρόταση στη Νασιονάλ Μαδέιρα για την απόκτησή του, ο Τζουλιάνο Σπαντάσιο δεν ήξερε τίποτε για τη Ρουμανία πλην του Γκεόργκι Χάτζι. "Πάντα μου άρεσε ο Χάτζι. Πρώτη φορά τον είδα στο παγκόσμιο κύπελλο του 1994 και ήταν υπέροχος. Όταν αποφάσισα να πάω στη Ρουμανία το πρώτο που ήθελα, ήταν να τον συναντήσω" είπε ο Σπαντάσιο που στην... παραδοσιακή πλέον ερώτηση "ποιες ρουμανικές λέξεις έμαθε πρώτα" δεν πρωτοτύπησε λέγοντας τις βρισιές. Στη Ρουμανία θεωρεί πως μεγαλύτερος αστέρας στο χώρο του ποδοσφαίρου δεν είναι άλλος από τον πρόεδρο της Στεάουα Τζίτζι Μπεγκάλι.
Τα... άνοστα ρουμάνικα φαγητά και η μανία για ζυμαρικά
Ο Σπαντάσιο είχε πρόβλημα στη Ρουμανία με το φαγητό καθώς οι γεύσεις δεν ταίριαζαν σε αυτές που είχε συνηθίσει μέχρι να πάει εκεί. Χρειάστηκε να περάσει αρκετός χρόνος μέχρι να φάει τοπικά εδέσματα επιλέγοντας στο τέλος να προσθέσει τις ρουμάνικες σούπες στο διαιτολόγιό του. Λατρεύει τα ζυμαρικά και ιδιαίτερα τα λαζάνια.
Σάμπα όπως... όλοι και Σάντος
Ο Σπαντάσιο δεν πρωτοτυπεί με τις μουσικές του επιλογές καθώς ακούει σάμπα και... Pagodas. Ακούει πολύ συχνά τη μουσική της πατρίδας του για να χαλαρώσει και να ξεφύγει από την πίεση της καθημερινότητάς του. Όσον αφορά την ομάδα που υποστηρίζει στη Βραζιλία, αυτή είναι η Σάντος.
Τα αγαπημένα του τατουάζ και η νυχτερινή ζωή
Παρότι Βραζιλιάνος δηλώνει πως δεν του αρέσει η έντονη νυχτερινή ζωή αν και σε μια συνέντευξη δύσκολα μπορεί να παραδεχτεί κάτι τέτοιο. Από εκεί και πέρα του αρέσουν τα τατουάζ αλλά "ζωγραφίζει" το σώμα του μόνο για τα αγαπημένα του πρόσωπα. Έτσι έχει γράψει τα ονόματα της γυναίκας του, της κόρης του, αλλά και του πατέρα του Τάι και της μητέρας του Μέι.
Μίκι Μάους αλλά και Μηχανή...
Στη Ρουμανία ο Τζουλιάνο Σπαντάσιο είχε το παρατσούκλι "Μίκι Μάους" που του κόλλησαν οι συμπαίκτες του στη Ραπίντ θέλοντας να κάνουν χαβαλέ. "Δεν είναι κάτι που μ’ ενοχλεί. Πρέπει να κάνεις πλάκα με τους συναδέλφους σου και όλοι έχουν παρατσούκλι" είπε όταν ρωτήθηκε για το θέμα. Στην Πορτογαλία το παρατσούκλι του ήταν "Μηχανή" λόγω της τεχνικής και της ταχύτητάς του.
Ο... δημοσιογραφικός Σπαντάσιο
Ως γνήσιος Βραζιλιάνος ο Σπαντάσιο δεν είχε κανένα πρόβλημα συνεργασίας με τους δημοσιογράφους ακόμα και όταν αυτοί είχαν... ακραίες ιδέες. Έτσι δεν είχε πρόβλημα ούτε να... δουλέψει σαν μηχανοδηγός αλλά και να χτίζει παλάτια στην άμμο όπως μπορείτε να δείτε στα βίντεο που βρήκαμε στο ίντερνετ.
Πηγή: olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: