Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Μαρκάνο, μπορείς να "φας" τον Λούτσο;

Κάναμε μια βόλτα στις γαλλικές ιστοσελίδες για να δούμε πώς σκοπεύει να παρατάξει ο Ντιντιέ Ντεσάν τη Μαρσέιγ στο "Καραϊσκάκη" κόντρα στον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα του Τσαμπιονς Λιγκ.
Μαρκάνο, μπορείς να "φας" τον Λούτσο;
Και διαπιστώσαμε ότι σε συνάρτηση με την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει ο Ερνέστο Βαλβέδε υπάρχει ένα μεγάλο miss match. Πού εντοπίζεται αυτό; Στην αριστερά πλευρά του Ολυμπιακού.
Ο προπονητής των "ερυθρολεύκων" έχει καταλήξει, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, να βάλει αριστερό μπακ το "παιδί" του, τον Ιβάν Μαρκάνο. Εκεί, άλλωστε, τον χρησιμοποίησε και στο τελευταίο δυνατό φιλικό τεστ με την Ίντερ.
Την ίδια ώρα στα δεξιά της επίθεσης ο Ντεσάν προορίζει τον Λούτσο Γκονζάλες. Το αστέρι της ομάδας της Μασσαλίας θα πέσει πάνω στον Μαρκάνο και το μαρκάρισμα αυτό θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.
Μένει να δούμε, δηλαδή, αν ο Ισπανός που σε όλα τα φιλικά έδειξε ...αργοκίνητο καράβι, κοινώς ότι δεν ...στρίβει, μπορεί να μαρκάρει τον Αργεντινό άσο, ο οποίος είναι δεδομένο ότι και πιο γρήγορος είναι και πιο σπιρτόζος και φυσικά διαθέτει άψογη τεχνική και ντρίμπλα.
Μάλιστα, συνηθίζει να συγκλίνει προς τα μέσα κι ο μπακ που θα τον μαρκάρει πρέπει να είναι γρήγορος και με καλά αντανακλαστικά.
Για τον δούμε, λοιπόν, τον Μαρκάνο, που τόσοι ύμνοι γράφτηκαν γι' αυτόν στην προετοιμασία. Μπορεί να "σβήσει" τον έμπειρο μέσο της Μαρσέιγ; Κατευθείαν στα βαθιά το ντεμπούτο του Ιβάν στον Ολυμπιακό και σε παιχνίδι – φωτιά.
Περιμένουμε να διαπιστώσουμε τι ψάρια μπορεί να πιάσει, λοιπόν. Και εν προκειμένω αν μπορεί να "φάει" τον Λούτσο...

πηγή: sportdog.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: