Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Μοντεστό και η Μίλαν...!!

Γράφαμε τις προηγούμενες μέρες για τον παίκτη από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ, που είχε ζητήσει από τον πρόεδρο να τον αφήσει να φύγει γιατί είχε πρόταση στα χέρια του από "κοκκινόμαυρη" ομάδα του εξωτερικού.
Ο Μοντεστό και η Μίλαν...
Ο παίκτης ήταν ο Φρανσουά Μοντεστό και η ομάδα που του την είχε "πέσει" ήταν η Μίλαν. Τον ήθελε και πριν το φιλικό των ερυθρολεύκων με την Ίντερ, εκεί όμως ήταν που έκανε το "κλικ" και ανάγκασε τους "ροσονέρι" να του μεταφέρουν ότι είναι διατεθειμένοι να τον πληρώσουν καλά, με την προϋπόθεση όμως να τον δώσει ο Ολυμπιακός με ένα συμβολικό ποσό αφού τον απέκτησε ως ελεύθερο πέρυσι το καλοκαίρι.
Κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ, αφού οι ερυθρόλευκοι δεν είχαν καμία διάθεση να τον δώσουν για... ψίχουλα και έτσι η υπόθεση μετακίνησης του Μοντεστό στη Μίλαν τελείωσε χωρίς δεύτερη κουβέντα.
Αυτός, όμως, ο οποίος βγήκε ωφελημένος είναι ο Γάλλος, ο οποίος απαίτησε εφόσον δεν τον αφήνουν να επιστρέψει στο Καμπιονάτο (είχε αγωνιστεί στην Κάλιαρι από το 1999 ως το 2004), να υπογράψει ανανέωση για έναν ακόμα χρόνο. Δεν είναι τυχαίες οι πρόσφατες αναφορές των εφημερίδων για πρόωρη ανανέωση του Μοντεστό, κάτι που θα γίνει με τις ευλογίες όλων στον Πειραιά, αφού ο παίκτης από την Κορσική έχει αποδειχθεί λίρα... διακόσια.

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: