Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Τρελά ερωτευμένοι δείχνουν Σαμαράς-Θεοδωρίδου!

Η γνωστή τραγουδίστρια τελειώνει το τραγούδι και πετάει για την Σκωτία με σκοπό να συναντήσει τον αγαπημένο της ποδοσφαιριστή.
Τρελά ερωτευμένοι δείχνουν Σαμαράς-Θεοδωρίδου!
Τα ψηλοτάκουνα των μπουζουκιών και τα εξάταπα του ποδοσφαίρου κατά κάποιον τρόπο «τέμνονται». Υπάρχουν άλλωστε παραδείγματα από το μακρινό και πρόσφατο παρελθόν με ειδύλλια τα οποία εξελίχθηκαν σε γάμους (Μίμης Δομάζος - Βίκυ Μοσχολιού, Ντέμης Νικολαΐδης - Δέσποινα Βανδή).
Δεν ξέρουμε αν θα βαδίσουν σε αυτόν το δρόμο και οι Γιώργος Σαμαράς και Νατάσα Θεοδωρίδου (μοιάζει πολύ πρώιμο αυτό), αλλά η φημολογία για τη σχέση τους έχει αναπτυχθεί από τον περασμένο Νοέμβριο -μέσω δημοσιευμάτων στο διαδίκτυο- και δεν έχει διαψευστεί. Το νεότερο μάλιστα της ιστορίας είναι πως η γνωστή τραγουδίστρια φέρεται να κάνει το ταξίδι Ελλάδα - Σκωτία να μοιάζει με τη διαδρομή Μαρούσι - Φάληρο!
Ακούγεται κάπως υπερβολικό, αλλά άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στη νύχτα υποστηρίζουν ότι η Θεοδωρίδου αδημονεί κάθε εβδομάδα να ολοκληρώσει το πρόγραμμά της στο κέντρο όπου εμφανίζεται για να μπει στο αεροπλάνο και να ανταμώσει τον διεθνή άσο της Σέλτικ...
Αυτή είναι η έγνοια της και ενδεχομένως να σιγοτραγουδάει και το «αν υπάρχει παράδεισος, τότε είναι στα μάτια σου, στου κορμιού τα παλάτια σου, σαν βασίλισσα μπήκα».
Από την άλλη μεριά -όπως λένε οι ίδιοι άνθρωποι- ο «Σαμ» έχει ένα επιπλέον πρόσωπο να συναντήσει -πέρα από τα μέλη της οικογένειάς του- κάθε φορά που πατάει το πόδι του στην Αθήνα. Επειδή όμως εκείνος έχει και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις (με περιορισμούς), αυτή που ετοιμάζει συχνότερα τη βαλίτσα του ταξιδιού είναι η Νατάσα (σημειωτέον πως αυτόν τον καιρό εμφανίζεται μαζί με τη Μαρινέλλα στον Βοτανικό).
Ο έρωτας άλλωστε χρόνια δεν κοιτά. Ο «Σαμ» είναι κατά 15 χρόνια νεότερος από τη λαϊκή τραγουδίστρια (γεννηθείς Φεβρουάριο 1985, ενώ η Νατάσα Οκτώβριο του 1970), αλλά σε τέτοια θέματα δεν πέφτει λόγος στο... ληξιαρχείο.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: