Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Συνέχεια στα… αυτονόητα!!

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει για το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς και το ξεκίνημα στο 2012.

Συνέχεια στα… αυτονόητα
Στον αγώνα με την Δόξα Δράμας ο Άρης έκανε το αυτονόητο. Κέρδισε με 2-0 και πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Σε γενικές γραμμές η εμφάνιση ήταν μέτρια, αλλά ο Πρόμπιερζ δήλωσε ικανοποιημένος από τους παίκτες του για ένα πολύ απλό λόγο.
Στην ουσία δεν έμεινε ικανοποιημένος από την συνολική λειτουργία, αλλά η δήλωσή του αποσκοπούσε σε δύο πράγματα. Από την μία να στηρίξει ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές του ενόψει της δύσκολης συνέχειας και από την άλλη γιατί σε τέτοια παιχνίδια και σε αυτό το χρονικό σημείο των… εορτών η γκέλα πολλαπλασιάζει τις πιθανότητες εμφάνισής της.
Ο Άρης σε δύο παιχνίδια με σαφώς κατώτερους αντιπάλους κατάφερε να πράξει το αυτονόητο της πρόκρισης επί του Πανθρακικού και το αυτονόητο της νίκης επί της ουραγού του πρωταθλήματος. Με ένα παιχνίδι λιγότερο απέχει 8 βαθμούς από την πέμπτη θέση και βέβαια είναι στους 16 του κυπέλλου.
Με απλά λόγια έχει μπροστά του αρχικά ένα παιχνίδι με την Κέρκυρα στις 4 Ιανουαρίου που πρέπει να δώσει συνέχεια στο σερί των… αυτονόητων και ακόμα 5 ματς μέχρι τις 22 Ιανουαρίου από τα οποία καλείται να πάρει το μέγιστο δυνατό των βαθμών.
Μετά την Κέρκυρα, φιλοξενεί στο Βικελίδης τα Γιάννενα, πάει στο παιχνίδι κυπέλλου με Ατρόμητο στις 12 του μήνα, ξαναπαίζει πρωτάθλημα με Ατρόμητο στις 15 και πάλι στην Αθήνα, στις 18 παίζει με Λεβαδειακό πάλι εκτός και… ολοκληρώνει το σερί με την Δόξα στο Καυτανζόγλειο σε θεωρητικά και πάλι εκτός έδρας ματς.
Πολύ απλά δίνεται η δυνατότητα σε προπονητή και παίκτες σε αυτά τα 6 παιχνίδια να διορθώσουν τα κακώς κείμενα της μέχρι τώρα πορείας και να μπει η ομάδα στον δρόμο που πρέπει σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Η μπάλα είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών και μπορούν να την στείλουν στα δίχτυα αλλάζοντας όλο το κλίμα…
Υ.Γ.1 Στο κλειστό της Πυλαίας κέρδισε η χειρότερη ομάδα. Κέρδισε με την βοήθεια των διαιτητών σε όλο το παιχνίδι, αλλά και στο τέλος με το… γράμμα του κανονισμού για το αντιαθλητικό φάουλ. Προφανώς όταν ο Ντικούδης τραβάει από την φανέλα τον Ταπούτο και στην συνέχεια τον πλακώνει κιόλας ή όταν κάνει τάκλιν στον Μπόγρη και τον τραυματίζει δεν είναι αντιαθλητικό, ή όταν φεύγουν 3 παίκτες του ΑΡΗ με έναν του ΠΑΟΚ και κάνει φάουλ ακόμα οι διαιτητές δεν τα ξέρουν τα γράμματα.
Όπως και η τεχνική ποινή στον πάγκο του ΑΡΗ επειδή όταν έληξε το ημίχρονο ο κ. Δαμιανίδης που είναι δηλωμένος στο φύλλο αγώνα τους παρέδωσε ένα μπουλόνι (!!!) που πέρασε δίπλα από το κεφάλι του μετά από την κροτίδα που έσκασε στον πάγκο.  Αντί να διακόψουν το ματς έδωσαν και τεχνική ποινή!!!
Παρόλα αυτά ακόμα και έτσι ο ΑΡΗΣ θα μπορούσε να είχε κερδίσει αν ο ίδιος δεν έκανε λάθος επιλογές στο τελευταίο κυρίως λεπτό. Όπως και να έχει η ουσία σε τέτοια παιχνίδια είναι το ποιος κέρδισε και θεωρώ ότι οι διαμαρτυρίες δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα. Θα μου πει κάποιος, τότε γιατί τα γράφεις. Θα απαντήσω γιατί πολύ απλά πρέπει και κάποιος να τα γράψει για να τα δει και ο κόσμος που έχει τον χαρακτήρα του ουδέτερου και έχει δεχθεί από χθες μία επικοινωνιακή…  επίθεση σε σχέση με τους… Λέικερς της Πυλαίας. Αυτούς που για να φτάσουν τους 21 τίτλους του ΑΡΗ (έχουν 7) πρέπει για την επόμενη επταετία να κάνουν το νταμπλ! Παρόλα αυτά κελαιδάνε. Όπως λέει και το άσμα όμως αφού κέρδισαν και για να ευθυμήσουμε και λίγο αφιερωμένο…
http://www.youtube.com/watch?v=5b-osFYkrto
Υ.Γ.2 ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑ ΣΕ ΚΕΡΚΙΔΑ Ή ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ…

πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: