Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

«Έπρεπε να είχε παρθεί κάποια απόφαση…»


xenidis 2

Όπως προανήγγειλε το «Μ», η συνάντηση μεταξύ του Γιώργου Ξενίδη και των ανθρώπων του ΓΣ Ηρακλής έγινε χθες το απόγευμα. Στον Ερασιτέχνη ήθελαν να δουν τι θα γίνει με την ομάδα και έτσι θέλησαν να ξεκαθαριστούν ορισμένα πράγματα. Τις τελευταίες ημέρες είναι γεγονός αναντίρρητο ότι παρατηρείται μία… διάσταση απόψεων μεταξύ των δύο πλευρών και κάθε άλλο παρά ενιαία είναι η γραμμή που ακολουθείται στο ζήτημα της απόκτησης ΑΦΜ.
Αυτό διαπιστώθηκε περίτρανα και από τις δηλώσεις του προέδρου του ΓΣ, Γιάννη Μαυροκορίδη, χθες στο «Αθλητικό Metropolis». Όπως φαίνεται και αποδεικνύεται στην πράξη, το μόνο που είναι κοινό, όσον αφορά τον στόχο τους, δεν είναι άλλο από την επιστροφή της ομάδας σε επαγγελματική κατηγορία, αφού το μαρτύριο της Δ’ εθνικής δεν το χωράει ο «κυανόλευκος» νους. Πόσω μάλλον όταν δεν υπάρχουν καν οι προϋποθέσεις για να ανέβει απευθείας η ομάδα.
Επίσης, μάλλον επιβεβαιώνεται η φημολογία, που ήθελε τον Ξενίδη να σκέφτεται την αποχώρηση του, αλλά ταυτόχρονα έχει γίνει γνωστό ότι κάνει κινήσεις ο ίδιος.
Πάντως και σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, από τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος ζητήθηκαν εξηγήσεις στη χθεσινή συνάντηση αναφορικά με τη δήλωση του, μέσω διαδικτύου περί ΑΦΜ και… αποχώρησης.
Από την πλευρά του, ο Ξενίδης επισήμανε και ξεκαθάρισε ότι αυτό που είπε ήταν η προσωπική του άποψη και τόνισε ότι «θα έπρεπε ήδη να είχε παρθεί κάποια απόφαση». Από την άλλη πλευρά, οι διοικούντες γνωστοποίησαν ότι γίνονται κινήσεις για την απόκτηση ΑΦΜ άλλης ΠΑΕ, ωστόσο για μία ακόμη φορά αυτό που ειπώθηκε είναι ότι «δεν υπάρχει κάτι το ανακοινώσιμο».
Παράλληλα, καταγράφηκε ότι ίσως προκύψουν εξελίξεις εντός δεκαημέρου. Η όλη κατάσταση πάντως είναι γεγονός ότι έχει «κρυώσει» πολύ κόσμο. Η αγωνιστική απαξίωση, η κατάντια, καθώς επίσης και η καθυστέρηση των συζητήσεων είναι λογικό να έχουν επιφέρει μία κούραση σε πολύ κόσμο της ομάδας, ειδικά μετά από τα όσα έγιναν το καλοκαίρι, αλλά και την περσινή χρονιά. Πάλι τα ίδια είχαν γίνει, με την ειδοποιό διαφορά ότι οι προσπάθειες και οι κόποι τότε ανταμείφθηκαν. Φέτος, όχι… Από την άλλη, βέβαια, υπάρχει και μία δικαιολογημένη, ως ενός σημείου, επιμονή των ανθρώπων του ΓΣ σχετικά με τον ΑΦΜ. Δεν θέλουν να πάρουν βιαστική απόφαση που θα κοστίσει ακόμη περισσότερο τον Σύλλογο.
Κι απ’ ότι φαίνεται η άποψη αρκετών φιλάθλων της ομάδας ότι θα προτιμούσαν να ξεκινήσει μία συντονισμένη προσπάθεια από την αρχή για να μπορέσει η ομάδα να σταθεί μόνη της στα πόδια, δεν… περνάει, γιατί προφανώς τα χρόνια της αναμονής θα είναι πολύ περισσότερα. Ήδη, η φετινή χρονιά θεωρείται χαμένη. Πόσω μάλλον όταν η ομάδα είναι ουραγός ακόμη και σε αυτό πρωτάθλημα…

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: