Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

«Έχω ενημερώσει από το καλοκαίρι για την αγωγή»


gogakos

Ο πρώην πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ηρακλή, Ντίνος Γωγάκος, δίνει συνέχεια στα όσα μεταφέρθηκαν στο χθεσινό φύλλο αναφορικά με το θέμα του συμφωνητικού, που είχε υπογράψει με τον Μάκη Ψωμιάδη, την ποινική ρήτρα σε περίπτωση που δεν προχωρούσε η υπόθεση και το ενδεχόμενο της αγωγής από την πλευρά του Ηρακλή.
«Υπάρχει στα πρακτικά…»
Ο Γωγάκος αναφορικά με το ότι δε δημοσιοποίησε το προσύμφωνο, αλλά διάβασε ορισμένα αποσπάσματα του στη γενική συνέλευση, πριν φυσικά προχωρήσει το όλο θέμα με τη ψηφοφορία, τόνισε από την πλευρά του στο «Μ». «Το προσύμφωνο υπάρχει στα πρακτικά της γενικής συνέλευσης γραμμένο όλο. Όποιος θέλει μπορεί να το δει, μπορεί να το κάνει αυτό πηγαίνοντας στα γραφεία του ΓΣ και μπορεί να πάρει αντίγραφο. Όποιο από τα μέλη του Συλλόγου επιθυμεί να το κάνει αυτό, μπορεί να το κάνει», επισημαίνει από την πλευρά του ο Γωγάκος.
«Έχουμε το δικαίωμα…»
Ο πρώην πρόεδρος του Ερασιτέχνη συνέχισε τα λεγόμενα του αυτή τη φορά απαντώντας στην ερώτηση για το αν έχουν κινηθεί οι διαδικασίες από την πλευρά του σχετικά με το θέμα της αγωγής. Ποια ήταν η απάντηση του; «Έχω κάνει εξώδικο καταγγελία όσο ήμουν διοίκηση στον ΓΣ κατά του Ψωμιάδη. Πρέπει επίσης να πω ότι έχω παραδώσει το φάκελο της υπόθεσης στη νέα διοίκηση για να κάνει, αν θέλει από την πλευρά της αγωγή, από τη στιγμή που η ομάδα δεν παίζει σ’ επαγγελματική κατηγορία. Το είχα πει από το καλοκαίρι. Είχα ενημερώσει από το καλοκαίρι. Είπα στη νέα διοίκηση, ότι ‘έχετε δικαίωμα να κάνετε αγωγή’. Όσο για το συμφωνητικό, δεν το έχω πλέον εγώ, αλλά το έχω καταθέσει, το έχω παραδώσει στον Σύλλογο», ήταν επί λέξει οι κουβέντες του Ντίνου Γωγάκου στο «Μ».
«Δεν φταίω εγώ…»
Παράλληλα, ο Γωγάκος έκανε σαφές από την πλευρά του, ότι «… όσο ήμουν πρόεδρος το κατήγγειλα το μνημόνιο. Έκανα καταγγελία κατά της ΠΑΕ Καβάλα, αλλά και του Σταύρου Ψωμιάδη. Το έχω κρατήσει μάλιστα. Μπορεί η νέα διοίκηση να τον κυνηγήσουν αστικά. Υπάρχει ποινική ρήτρα 100.000 ευρώ. Αν δεν θέλουν οι δικηγόροι και δεν θέλει η νέα διοίκηση, δεν φταίω εγώ…», υποστήριξε με νόημα ο Γωγάκος.
«Έχει ισχύ»
Άνθρωποι μέσα από την οικογένεια του Ηρακλή, που παρακολουθούσαν και τότε το θέμα από κοντά και μάλιστα είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στις συζητήσεις με τον Ψωμιάδη, επισημαίνουν ότι δεν μπορεί ο Ηρακλής να κερδίσει τίποτα από αυτήν την υπόθεση. Η άποψη όμως του πρώην προέδρου και πρώην γενικού γραμματέα είναι διαφορετική. Επιμένει μάλιστα, ότι ο Ηρακλής μπορεί να κερδίσει κάτι απ’ αυτή την υπόθεση. «Φυσικά και έχει ισχύ το προσύμφωνο», δηλώνει κατηγορηματικά ο Γωγάκος και συμπληρώνει: «Εγκρίθηκε από τη γενική συνέλευση του Συλλόγου και από τη στιγμή που η ΠΑΕ δεν παίζει αυτή τη στιγμή σ’ επαγγελματική κατηγορία και είναι υπό εκκαθάριση, έχουμε το δικαίωμα και μπορούμε να κάνουμε αγωγή. Φυσικά και μπορεί ο Σύλλογος να το κάνει. Τους είπα να κάνουν αγωγή, εδώ και δυο μήνες το έχω πει από τις 17 Νοεμβρίου…», ήταν επί λέξει οι κουβέντες του Γωγάκου. Παράλληλα, ο πρώην πρόεδρος του ΓΣ στάθηκε και σ’ ένα ακόμη ζήτημα, όπως επισήμανε και για το οποίο επίσης ενημέρωσε, όπως τονίζει τη νέα διοίκηση σχετικά με το θέμα της εκκαθάρισης. «Τους έχω πει από το καλοκαίρι, να ζητήσουν να τεθεί σ’ εκκαθάριση τόσο η ΠΑΕ, όσο και η ΚΑΕ», είπε χαρακτηριστικά ο Γωγάκος, τη στιγμή που ο νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Γιάννης Μαυροκορίδης σε χθεσινές δηλώσεις του στο «Αθλητικό Metropolis» έριξε τις ευθύνες στον Ρέμο σχετικά με την εκκαθάριση. Το «Μ» εξ αρχής είχε αναφερθεί σε αυτό το θέμα και είχε καταγράψει ότι ο τελευταίος μεγαλομέτοχος είναι αυτός που μπορεί να προχωρήσει το θέμα, αλλά στην πορεία προέκυψε ότι και ο ΓΣ μπορεί να το κάνει, να πάρει το «οκ» από την Πολιτεία και να ορίσει εκπροσώπους, όπως εκκαθάριση μπορούν να προκαλέσουν ακόμη και οι πρώην υπάλληλοι της ΠΑΕ, όπως επίσης έχει μεταφερθεί μέσω του ρεπορτάζ.

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: