Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Και ο... Φρέιτας για Νίνη!!

Μετά από την Μπενφίκα και η Σπόρτινγκ, στην οποία βρίσκεται ο Κάρλος Φρέιτας, έχει βάλει στο μάτι για το καλοκαίρι τον Σωτήρη Νίνη!

Και ο... Φρέιτας για Νίνη
Η πορτογαλική εφημερίδα «Α Βοla» αποκαλύπτει πως τα Λιοντάρια της Λισαβόνας θέλουν τον νεαρό μέσο του Παναθηναϊκού λέγοντας: «Ο Έλληνας διεθνής διανύει τους τελευταίους μήνες του συμβολαίου του με την αθηναϊκή ομάδα και, μέχρι τώρα, δεν έχει ανανεώσει τη συνεργασία του. Τα «λιοντάρια» είναι ανάμεσα στους υποψήφιους να τον αποκτήσουν, αλλά μόνο για την επόμενη σεζόν γιατί τώρα η μεσαία γραμμή της ομάδας ‘γεμίζει’ με την επιστροφή του Ρενάτο Νέτο».
Παράλληλα, στο άρθρο τονίζεται πως από την στιγμή που ο παίκτης μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και τον Φεβρουάριο μπορεί να συμφωνήσει με όποια ομάδα θέλει τότε δεν υπάρχει λόγος η Σπόρτινγκ να ξοδέψει τώρα χρήματα για να τον αποκτήσει.
Πάντως, το γεγονός ότι ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού Κάρλος Φρέιτας βρίσκεται στην ομάδα παίζει τον ρόλο του καθώς γνωρίζει πολύ καλά τον ταλαντούχο διεθνή του Τριφυλλιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: