Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Η ιδανική συγκυρία!!

Τοματς με τη Δόξα μπορεί να είναι από αυτά που σχεδόν όλες οι ομάδες στη Σούπερλιγκ τοποθετούν στη λίστα με τα must win ματς, είναι όμως πολύ σημαντικό για τον Άρη γιατί έρχεται σε μια περίοδο που χρειάζεται για πολλούς λόγους τη νίκη. Γράφει ο Αλέξης Σαββόπουλος.

Η ιδανική συγκυρία
Αυτό που πρωτίστως χρειάζεται είναι μέσα από αυτή τη νίκη να ανακτήσει η ομάδα και οι παίκτες την χαμένη τους αυτοπεποίθηση. Χρειάζεται δηλαδή εκτός από το τρίποντο και μια καλή εμφάνιση, που να συνιστά πρόοδο. Όχι απλά μια νίκη με 1-0 που εύκολα ή δύσκολα με τη Δόξα θα την κάνουν όλες οι ομάδες.
Ο Άρης πρέπει επιτέλους να πείσει ότι έχει ως ομάδα δυνατότητες και ότι δυο μήνες μετά, ο Πρόμπιερζ έχει αρχίσει να βάζει την σφραγίδα του στην ομάδα, έστω και αν δεν έχει κάνει αυτός τις επιλογές και συνάντησε μια… μπερδεμένη ομάδα.
Αν δεν το κάνει με την Δόξα, ειλικρινά δεν βλέπω σε πιο άλλο παιχνίδι θα μπορούσε να το κάνει ώστε εκτός από τους αναγκαίους τρεις βαθμούς να ζεστάνει τους οπαδούς του και να πάρει ψυχολογία εν όψει ενός καθοριστικού Ιανουαρίου.
Συνηθίζεται με την έλευση του νέου έτους όλοι να κάνουμε μια νέα αρχή. Ο Άρης έχει την ευκαιρία να κάνει μια νέα αρχή, λίγο πριν εκπνεύσει η χρονιά. Και καλύτερος αντίπαλος δεν θα μπορούσε να του τύχει…
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: