Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Καλά τα νέα, αλλά για... αργότερα!!

Από όσα προέκυψαν από τη χθεσινή γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΑΕΚ νομίσαμε προς στιγμήν ότι θα έβγαινε ανακοίνωση που θα έλεγε... "Ενας ένας και μη σπρώχνεστε". Γράφει ο Νίκος Κατσαρός.

Καλά τα νέα, αλλά για... αργότερα
Ο ένας, κι αυτός υπό αμφισβήτηση ενδιαφερόμενος για την επένδυση στην ΑΕΚ, ξαφνικά έγινε τέσσερις, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος κ. Αδαμίδης.
Αν προσθέσουμε και τις ευνοϊκές για το σύλλογο δικαστικές εξελίξεις στην υπόθεση Ψωμιάδη, μπορούμε να πούμε ότι η χθεσινή ημέρα επιφύλασσε ευχάριστα νέα για τον κόσμο της ΑΕΚ.
Νέα πάντως που δεν αφορούν το παρόν ή έστω το άμεσο μέλλον της, σε βαθμό που οι πιο καχύποπτοι ή έστω δύσπιστοι οπαδοί της, και όχι μόνον, να υποψιάζονται ότι όλα αυτά εντάσσονται σε μια προσπάθεια της διοίκησης να αναστείλει τις αντιδράσεις των απλήρωτων ποδοσφαιριστών της ομάδας, οι οποίοι ανεπίσημα, στις μεταξύ τους δηλαδή συζητήσεις, έχουν θέσει ως χρονικό όριο μέχρι την επόμενη κίνησή τους το τέλος αυτού του μήνα, δηλαδή αύριο.
Προσωπικά δεν ασπάζομαι αυτή την άποψη, που θεωρώ τραβηγμένη, όπως βέβαια δεν νομίζω ότι τα τελευταία γεγονότα δικαιολογούν κάποια υπέρμετρη αισιοδοξία.
Αυτό προκύπτει από το ότι και οι τέσσερις ενδιαφερόμενες για επένδυση στην ΑΕΚ πλευρές δεν έχουν κάνει προτάσεις, αλλά απλή εκδήλωση ενδιαφέροντος. Και επειδή δεν γνωρίζουμε την ταυτότητά τους, δεν μπορούμε να ξέρουμε και τους λόγους για τους οποίους τους ενδιαφέρει να επενδύσουν στην ΑΕΚ.
Ας αρκεστούμε λοιπόν στη δήλωση του κ. Αδαμίδη ότι όλα θα έχουν ξεκαθαρίσει μέσα στον ερχόμενο μήνα. Ως προς την υπόθεση Ψωμιάδη, από νομικής πλευράς όλα δείχνουν ότι υπάρχουν πλέον σοβαρές πιθανότητες να γυρίσουν στα ταμεία της ΑΕΚ κάποια από τα χρήματα που ιδιοποιήθηκε παράνομα ο τέως πρόεδρός της.
Επειδή όμως ζούμε στην Ελλάδα, και παρά το γεγονός ότι ο Ψωμιάδης είναι αυτή τη στιγμή άγρια στριμωγμένος από τις διωκτικές αρχές, εξακολουθώ να θεωρώ (χωρίς να ξέρω γιατί) ότι παραμένει πολύ δύσκολο να αποσπάσει η ΑΕΚ χρήματα από αυτόν τον άνθρωπο.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: