Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Εξαπτέρυγα και... κωλοτούμπες!!

Μπορεί να είναι από ανάγκη. Το πιο πιθανό η επερχόμενη οικονομική καταστροφή να έκανε την ΑΕΚ να ψάξει ποιοι τη λήστεψαν εν ψυχρώ. Γράφει ο Στράτος Σεφτελής.

Εξαπτέρυγα και... κωλοτούμπες
Να βάλει σε κορυφαία προτεραιότητά της να τιμωρήσει παραδειγματικά αυτούς που δεν τη σεβάστηκαν και έστησαν μεγάλο κόλπο στην καμπούρα της, φορώντας μάλιστα το κασκόλ της. Παριστάνοντας τους... ΑΕΚάρες! Είναι, όμως, μεγάλη υπέρβαση αυτή για την ΑΕΚ. Και πρέπει να γίνει παράδειγμα για όλες τις ΠΑΕ. Γιατί, λίγο έως πολύ, από τις περισσότερες έχει περάσει ένας «αγαπούλας», που άφησε πίσω του βουνό χρέη και αραχνιασμένα ταμεία όταν άρχισαν να τον παίρνουν χαμπάρι και «την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια»... Είναι αυτοί που μερίδα του Τύπου τους έκανε ήρωες. Που τους έδωσε προσωνύμια επικά, όπως «Μάκαρος» για παράδειγμα. Γιατί, στην αυλή αυτών των τύπων, είναι κυρίως άνθρωποι του Τύπου! Είναι ο επικοινωνιακός τους στρατός! Ωστε να αποπροσανατολίζεται ο κόσμος και αυτοί να κάνουν όμορφα τη δουλειά τους.
Οταν ο Ψωμιάδης ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού στην ΑΕΚ, όποιος δημοσιογράφος τολμούσε να ασκήσει κριτική, δεχόταν απίστευτη επίθεση από συγκεκριμένες εφημερίδες και συγκεκριμένους δημοσιογράφους. Μερικοί από αυτούς, είναι οι ίδιοι (ναι, ΟΙ ΙΔΙΟΙ) που πανηγυρίζουν τώρα ότι η ΑΕΚ θα πάρει λεφτά από τον Μάκη και θα σωθεί! Είναι οι ίδιοι που τα έβαλαν με τον Ντέμη, όταν ξεκίνησε δικαστικό αγώνα για να «φωτιστεί» το σκάνδαλο. Στον Ντέμη οφείλει η ΑΕΚ αυτή την ελπίδα.
Πηγή: Εθνοσπόρ

Δεν υπάρχουν σχόλια: