Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Νέτο: «Χρειαζόμαστε νίκες για την ψυχολογία μας»


neto

Ο Ντάρσι Νέτο σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τη Δόξα Δράμας, τόνισε πως είναι πολλοί σημαντικοί οι τρεις κερδισμένοι βαθμοί, ενώ ευχήθηκε μία καλύτερη χρονιά το 2012 για την ομάδα του, καθώς όπως δήλωσε «χειρότερα από το 2011 δεν γίνεται»…
«Πάρα πολύ σημαντικοί οι τρεις βαθμοί, πρέπει όμως να συνεχίσουμε να σκεφτόμαστε τα δυο παιχνιδια που έχουμε ακόμη για τον πρώτο γύρο. Χρειαζόμαστε νίκες για την ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή μας γιατί έρχεται ένα διάστημα που έχουμε συνεχόμενα και κρίσιμα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο» ήταν τα λόγια του Νέτο.
Σχολιάζοντας την εικόνα του παιχνιδιού: «Προσπαθήσαμε να έχουμε το έλεγχο αλλά είναι πάντα δύσκολο όταν μια ομάδα παίζει με ένα συγκεκριμένο στόχο. Η Δόξα ήταν όλη πίσω από τη μπαάλα και ειδικά όταν έπαιξαν με δέκα παίκτες. Ψυχολογικά ήμασταν κάπως πεσμένοι, ξέρουμε τι πρέπει να βελτιώσουμε και για αυτόμ δουλεύουμε».
Κάνοντας μια ευχή για το νέο έτος, ο παίκτης του Άρη είπε: «Χειρότετρα δεν γίνεται να πάρι το 2011. Το 2012 πρέπει να αλλάξουμε σε πολλούς τομείς, για να έχουμε μια πολύ διαφορετική χρονιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: