Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Σκεπτικισμός στον ΠΑΟΚ...!!

Στα διοικητικά κλιμάκια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι γεγονός πως υπάρχει τεράστιος σκεπτικισμός και προβληματισμός για την εικόνα της ομάδας στους τελευταίους δύο αγώνες...
Σκεπτικισμός στον ΠΑΟΚ...
Η αλήθεια είναι πως στη διοίκηση μιλάνε συνεχώς για τους πέντε χαμένους βαθμούς των τελευταίων δύο αγώνων, τους χαμένους δηλαδή, οι οποίοι θα ήταν ευεργετικοί αν μετρήσει κανείς τις δύο ήττες του Παναθηναϊκού και τους μείον τρεις βαθμούς που θα τιμωρηθεί λόγω της διακοπής του αγώνα στο ΟΑΚΑ.
Το βασικό ερωτηματικό που έχουν οι διοικητικοί του ΠΑΟΚ αφορά την ελαφρότητα που μπαίνει η ομάδα στο γήπεδο, δηλαδή ο τρόπος που ξεκάθαρα φαίνεται η έλλειψη συγκέντρωσης και σε πολλές περιπτώσεις διάθεσης των παικτών για τον αγώνα.
Περιθώρια πολλά δεν υπάρχουν ακόμη και στη διοίκηση σκέφτονται το πώς πρέπει να αντιμετωπιστεί η κατάσταση, αλλά το κυριότερο, το πόσο πολλά πράγματα πρέπει να αλλάξουν το ερχόμενο καλοκαίρι έτσι ώστε η δομή της ομάδας να αποτελείται κυρίως από επαγγελματίες που γνωρίζουν που βρίσκονται και έχουν κίνητρο να διακριθούν μέσα από τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: