Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Το σύνθημα του Τσιρίλο

Ο Μπρούνο Τσιρίλο έδωσε το σύνθημα για επιστροφή του ΠΑΟΚ στις νίκες την επόμενη αγωνιστική κόντρα στην Κέρκυρα. «Ο βασικός μας στόχος είναι να εξασφαλίσουμε τη συμμετοχή μας στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες και αυτό πρέπει να γίνει στο ματς της Κυριακής με αντίπαλο την Κέρκυρα" δηλωσε στα «Σπορ του Βορρά».

Και πρόσθεσε:  Γενικά θα πρέπει να κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια, για να συγκεντρώσουμε, όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Και με αυτόν τον τρόπο, να μπούμε στα πλέι οφ και εκεί να έχουμε ένα συγκεκριμένο στόχο. Πρέπει να βγάλουμε τα ψυχικά μας αποθέματα για να τα καταφέρουμε. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα. Το βασικό είναι να πάρουμε μπροστά και να μην σταματήσουμε. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία».

Ο Τσιρίλο αφιέρωσε το γκολ στο 1-1 με τον Παναιτωλικό «στη σύζυγό μου, τη Ελένη και την κόρη μας. Είναι οι άνθρωποι που με αγαπούν και τους λατρεύω και μου δίνουν πολύ μεγάλη δύναμη για να προσφέρω» είπε.

Αναφερόμενος στον κόσμο του ΠΑΟΚ τόνισε:Α «Ξέρουμε ότι οι φίλαθλοι είναι πικραμένοι με τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα. Τους καταλαβαίνω απόλυτα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε για να αλλάξουμε την κατάσταση, είναι να προσπαθήσουμε περισσότερο. Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Η πορεία μας στο πρόσφατο παρελθόν με τις επιτυχίες επί του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, αυτό αποδεικνύουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: