Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Κάκος: "Γιατί το διέκοψα..."

Ο Τάσος Κάκος κάνει στο φύλλο αγώνα λεπτομερή αναφορά των όσων συνέβησαν στο ντέρμπι και εξηγεί πως πήρε την απόφαση για την διακοπή στο 83΄. Ο Κερκυραίος ρέφερι γράφει πως το ματς διεκόπη γιατί η αστυνομία δεν μπορούσε να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του μέχρι το τέλος.
Στην 50λεπτη διακοπή του ημιχρόνου λόγω των επεισοδίων, στα αποδυτήρια έγινε διαβούλευση μεταξύ του διαιτητή εκπροσώπους των δύο ομάδων και της αστυνομίας, με θέμα αν θα συνεχιστεί ή όχι το παιχνίδι. Όλοι συμφώνησαν πως σε περίπτωση νέων επεισοδίων ο αγώνας θα διακοπεί οριστικά.

Σε αυτό συμφώνησε και η ΕΠΟ που ενημερώθηκε σχετικά. Όταν στο 83΄ άρχισαν να μπαίνουν οπαδοί στον αγωνιστικό χώρο ο Κάκος δεν δίστασε καθόλου. «Έγινε εκτίμηση της κατάστασης και διαπίστωσα ότι οι συνθήκες ήταν αδύνατες» γράφει στην τελευταία από τις 4 σελίδες του Φ.Α.

Και προσθέτει: «Ο υποστράτηγος κ. Τσιβίκης με ενημέρωσε ότι με τις υπάρχουσες συνθήκες δεν διασφάλιζε πλέον την ομαλή συνέχιση του αγώνα και κατόπιν τούτου πήρα την απόφαση και ενημέρωσα τις ομάδες ότι ο αγώνας διακόπτεται οριστικά και ενώ το αποτέλεσμα ήταν 0-1 υπέρ της ομάδας του Ολυμπιακού». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: