Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Το σκέφτεται για αργότερα ο Ρονάλντο!!

Το σκέφτεται για αργότερα ο Ρονάλντο
Θετικός στο ενδεχόμενο κάποια στιγμή στο μέλλον να αναλάβει την προεδρία της βραζιλιάνικης ομοσπονδίας εμφανίστηκε ο Ρονάλντο, μιλώντας στην εφημερίδα «Folha de Sao Paulo». Ο σπουδαίος επιθετικός έχει αναλάβει ενεργό ρόλο στην οργανωτική επιτροπή του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας και δεν σκέφτεται αυτή στιγμή να ασχοληθεί από το συγκεκριμένο πόστο με το ποδόσφαιρο.

«Θέλω να ξεκινήσω μία παραγοντική καριέρα στο χώρο του ποδοσφαίρου. Δεν ξέρω αν θα είμαι υποψήφιος για τις εκλογές στην προεδρία της Ομοσπονδίας, αλλά θα το δεχόμουν», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Βλέπω ότι υπάρχουν ακόμη πολλά περιθώρια για τη βελτίωση του ποδοσφαίρου. Νομίζω ότι μπορώ να δώσω αρκετά πράγματα στο ποδόσφαιρο, όπως έκανα μέσα στο γήπεδο. Μπορώ να φανώ χρήσιμος και έξω από αυτό».

Καταλήγοντας, ο Ρονάλντο τόνισε: «Χρειάζεται να ενημερωθώ για το καταστατικό της Ομοσπονδίας. Δόξα τω Θεώ, τα χρήματα δεν με ενδιαφέρουν και δεν είναι στα πλάνα μου. Ίσως συζητήσουμε το συγκεκριμένο θέμα μετά το Μουντιάλ. Είναι αρκετά νωρίς να αναφερθούμε σε αυτό το ζήτημα. Τώρα θέλω να είμαι ένα κομμάτι της προετοιμασίας της διοργάνωσης».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: