Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Λάμπαρντ και Φέρντιναντ …made in China!!

Λάμπαρντ και Φέρντιναντ …made in China
Σε απόλυτο βαθμό επιβεβαίωσε η Γκίζου Ρενέ τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να ενδιαφέρεται για την απόκτηση των Ρίο Φέρντιναντ και Φρανκ Λάμπαρντ. Η κινέζικη ομάδα θα κινηθεί για τους δύο «αστέρες» της Πρέμιερ Λιγκ και ο πρόεδρος της προανήγγειλε …εξωπραγματική πρόταση!

Μετά την απόκτηση του Νικολά Ανελκά από την Σαγκάη Σενουά, η Γκίζου θέλει να κάνει τη δική της μεταγραφική αντεπίθεση με τους Λάμπαρντ και Φέρντιναντ να βρίσκονται στη μεταγραφική της λίστα.

Ο Γουάνγκ Γκουολίν επιβεβαίωσε όσα γράφτηκαν στον Τύπο στο παρελθόν και παραδέχθηκε ότι η ομάδα του «επιδιώκει να γίνει η καλύτερη στην Κίνα και για αυτό πρέπει να πραγματοποιηθούν πολλές μεταγραφές». Μάλιστα ο πρόεδρος της Γκίζου αποκάλυψε ότι «θα δαπανηθούν αρκετά χρήματα για να αποκτηθούν οι Φέρντιναντ και Λάμπαρντ». «Πολύς κόσμος στην Κίνα παρακολουθεί Πρέμιερ Λιγκ και όλοι ξέρουν πόσο καλοί παίκτες είναι αυτοί οι δύο», συμπλήρωσε ο Γκουολίν.

Εντωμεταξύ, και ο ΠίνιΖάχαβι –μάνατζερ του αμυντικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ- επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της κινέζικης ομάδας. «Όταν κάποιος από την Κίνα θέλει κάτι, συνήθως το πετυχαίνει. Το ποδόσφαιρο έχει γίνει μεγάλη επιχείρηση και αναπτύσσεται συνεχώς εκεί και τώρα θέλουν να πάρουν τους καλύτερους παίκτες και προπονητές», τόνισε ο Ζάχαβι.

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: