Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Δεν παραιτείται ο Γόντικας!!

Δεν παραιτείται ο Γόντικας
Απομακρύνεται η φημολογία που ήθελε τον Δημήτρη Γόντικα να παραιτείται από την θέση του προέδρου του Παναθηναϊκού. Όλα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ χθες, τον οδήγησαν σε σκέψεις αποχώρησης αλλά τελικά κάτι τέτοιο δεν θα γίνει. Ο ίδιος αποφάσισε να παραμείνει τουλάχιστον μέχρι το τέλος του Μαρτίου έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του ευρωπαϊκού αποκλεισμού του «τριφυλλιού» από την UEFA.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως αφού τελειώσει το θέμα με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία θα παραιτηθεί. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού έχει αναλάβει να παραδώσει σε αυτήν τα έγγραφα που χρειάζονται για να πάρει την αδειοδότηση και να συμμετέχει τη νέα περίοδο στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα και αυτός ήταν ένα σημαντικός λόγος ούτως ώστε να μην παραιτηθεί.

Το έργο του Δημήτρη Γόντικα δεν τελειώνει εδώ αφού εκείνος είναι που επικοινωνεί με τους ποδοσφαιριστές για να κανονίσει τις οφειλές του συλλόγους προς αυτούς και να πάρει τις υπογραφές που θέλει.

Αυτή η εξέλιξη δεν έχει να κάνει σε τίποτα με το έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο που είναι να πραγματοποιηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: