Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Δεν θέλει να φύγει ο Κάουτ!!

Δεν θέλει να φύγει ο Κάουτ
Την επιθυμία του να παραμείνει στη Λίβερπουλ ακόμη και μέχρι το τέλος της καριέρας του εξέφρασε ο Ντιρκ Κάουτ. Ο Ολλανδός επιθετικός τόνισε ότι η ομάδα του γίνεται ολοένα και καλύτερη όσο περνάει ο καιρός και ελπίζει πως από τη νέα σεζόν θα επιστρέψει σε πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Ο Κάουτ δήλωσε απόλυτα έτοιμος να αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια της Λίβερπουλ μέχρι το τέλος της σεζόν, τονίζοντας ότι διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του: «Νιώθω πολύ δυνατός. Αν ο προπονητής με επιλέξει σε όλα τα ματς μέχρι το τέλος τότε μπορώ να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου. Όταν μένω στον πάγκο δεν νιώθω καλά όπως έγινε και στον τελικό του Λιγκ Καπ αλλά μόλις περάσω στο γήπεδο όλα αλλάζουν».

Ο Ολλανδός θέλησε να στείλει και ένα μήνυμα στον Κένι Νταλγκλίς ενόψει του καλοκαιριού. «Μακάρι να μείνω στην ομάδα. Θα ήθελα να τελειώσω εδώ την καριέρα μου. Τα τελευταία χρόνια δεν ήταν ιδανικά για εμάς όμως κάτι έχει αρχίσει και αλλάζει. Δυναμώνουμε και θα βγάζουμε αυτοπεποίθηση στον αγωνιστικό χώρο. Ανυπομονώ να παίξουμε για δεύτερη φέτος στο Γουέμπλεϊ» τόνισε αναφερόμενος στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας.

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: