Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

«Ανταρσία» στη Χέρτα του Οτο

Τα τρία πράγματα που μάθαμε από την 26η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα.Eins: Χάνει τη... μπάλα ο Οτο
Ο Κρίστιαν Λελ είναι τον έβγαλε στη... σέντρα. «Λογικό να έχουμε πρόβλημα στην αμυντική λειτουργία, αφού δεν έχουμε δουλέψει σε αυτό τον τομέα». Οι βοηθοί του, Τρέτσοκ και Κόβιτς, διαχώρισαν τη θέση του, λέγοντας -μετά το ματς- ότι διαφώνησαν με την τακτική που ακολούθησε η Χέρτα στο παιχνίδι με τη Μπάηερν. Την επομένη ο τζένεραλ μάνατζερ, Μίχαελ Πρετς είχε συζήτηση με τους ποδοσφαιριστές για το «Τις πταίει», χωρίς την παρουσία του Οτο Ρεχάγκελ. Ο τελευταίος φαίνεται να χάνει από νωρίς το παιχνίδι. Η Χέρτα ηττήθηκε πρώτη φορά στην ιστορία της με 6-0 και πλέον είναι κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Zwei: Αννόβερο, Αουγκσμπουργκ = «φρούρια»

Παρά την κούραση, τα συνεχόμενα παιχνίδια -γεγονός ασυνήθιστο για μια ομάδα, όπως- το Αννόβερο δεν δείχνει να... χαμπαριάζει. Μπορεί να μην κάνει χρονιά σαν την περσινή, αλλά είναι κοντά στην ευρωπαϊκή έξοδο, παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Ειδικά εντός, όπου μετά τη νίκη επί της Κολωνίας (4-1), συμπλήρωσε 14 εντός έδρας παιχνίδια χωρίς ήττα, κάτι που αποτελεί ρεκόρ για το σύλλογο. «Φρούριο» όμως δεν έχει μόνο το Αννόβερο, αλλά και το Αουγκσμπουργκ. Οι «πρωτάρηδες» στην Μπουντεσλίγκα με τη δύναμη της έδρας τους δεν αποκλείεται να κάνουν το θαύμα τους και να παραμείνουν, αφού μετά τη νίκη τους επί της Μάιντς (2-1) έφτασαν τα επτά σερί ματς χωρίς ήττα μπροστά στο κοινό τους. Drei: Οι «λύκοι»... αγρίεψαν

Χρειάστηκε να περάσουν έντεκα ολόκληρες αγωνιστικές. Κάλλιο αργά παρά ποτέ όμως, αφού με τα πολλά η Βόλφσμπουργκ κατάφερε να πανηγυρίσει εκ νέου ένα «διπλό» στη Μπουντεσλίγκα. Και μάλιστα στη διόλου εύκολη έδρα της Νυρεμβέργης. Οι «λύκοι» με τον Χέλμες να σκοράρει δις έκαναν την ανατροπή (3-1) και μετά από πέντε μήνες κατάφεραν να πετύχουν δύο συνεχόμενες νίκες. Πλέον οι ευρωπαϊκές θέσεις απέχουν μόλις πέντε βαθμούς.
ΥΓ: Ο Αντελίνο Βιερίνια μετά από επτά αγωνιστικές βρέθηκε στην αποστολή, αλλά δεν έπαιξε ούτε δευτερόλεπτο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: