Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Όργιο φημών για Ξενιάδη

Σενάρια; Μπορεί. Όμως η φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες μέρες αναφέρει πως πίσω από την ιστορία με τα 2 εκατ. ευρώ, βρίσκεται ο Ξενιάδης.
Όργιο φημών για Ξενιάδη
Το μυαλό των περισσοτέρων θα πηγαίνει στον Βασίλη Ξενιάδη, που πρόσφατα είχε παρουσιαστεί να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 51% των μετοχών, έναντι 10 εκατ. ευρώ. Τότε, όπως ο ίδιος τόνιζε (αλλά και οι νομικοί του εκπρόσωποι), η υπόθεση «κολλούσε» στην Morgan Stanley. Έκτοτε και με τον χρηματοπιστωτικό οργανισμό να αποτελεί παρελθόν από τη... ζωή της ΑΕΚ, δεν υπήρξε κάποια επανεμφάνιση.
Ωστόσο, σύμφωνα με τη φημολογία που υπάρχει, ο άγνωστος επενδυτής δεν είναι ο Βασίλης Ξενιάδης, αλλά ο αδερφός του, Χαράλαμπος. Βεβαίως, κανείς δεν αποκλείει ο μικρότερος αδερφός της οικογένειας και πιο... μπλεγμένος στο ποδόσφαιρο να δρα για τον Βασίλη ή από κοινού να ενδιαφέρονται για την ΠΑΕ. Τα παραπάνω δεν επιβεβαιώνονται από τους Δημητρέλο και Κασνακίδη, που είναι και αυτοί που χειρίζονται την υπόθεση, αλλά η συγκεκριμένη φημολογία έχει φτάσει στα αυτιά των μελών του Δ.Σ. και για αυτό παρουσιάστηκαν αρκετά επιφυλακτικοί στο να αποφασίσουν θετικά, χωρίς να έχουν τις απαραίτητες εγγυήσεις.
ΠΗΓΗ: aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: