Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Ξεπέρασε Ραούλ ο Μέσι!

Ο Λίο Μέσι έφτασε τα 150 γκολ στην Πριμέρα Ντιβισιόν σε ηλικία 24 ετών και 267 ημερών και έγινε ο πιο νεαρός σε ηλικία παίκτης που το καταφέρνει, ξεπερνώντας τον Ραούλ.
Ξεπέρασε Ραούλ ο Μέσι
Κάθε λίγες μέρες σπάει και ένα ρεκόρ. Ο λόγος για τον Λίο Μέσι, ο οποίος μετά τα 5 γκολ που πέτυχε στο Champions League επί της Λεβερκούζεν, σκόραρε στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Σεβίλλη και σε ηλικία 25 ετών και 267 ημερών έφτασε τα 150 γκολ στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Έτσι, ο Αργεντίνος... μάγος ξεπέρασε τον μεγάλο Ραούλ, ο οποίος το είχε κάνει όντας σε ηλικία 25 ετών και 247 ημερών, για να βρεθεί στην πρώτη θέση μίας ακόμη λίστας.

Ο άσος της Μπαρτσελόνα χρειάστηκε 203 παιχνίδια για να φτάσει τα 150 γκολ, κάτι που σημαίνει ότι πετυχαίνει 0,74 γκολ κατά μέσο όρο ανά αγώνα, ενώ έχει σκοράρει στα 97 από αυτά. Οι Καταλανοί έχουν μόλις 1 ήττα με τον Αργεντίνο να βρίσκει δίχτυα (!), ενώ ο Μέσι έχει σκοράρει 84 γκολ στο «Καμπ Νόου», 66 μακριά από την Βαρκελώνη και έχει κάνει φορές 11 χατ τρικ! «Αγαπημένος» του τερματοφύλακας είναι ο Ντιέγκο Άλβες, τον οποίο έχει... καρφώσει 11 φορές (με Αλμερία και Βαλένθια), ενώ τα 15 του γκολ απέναντι στην Ατλέτικο είναι τα περισσότερα εναντίον μίας ομάδας.

 








πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: