Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Λουκανίδης: «Δεν φοβήθηκα. Ντράπηκα»

Μία μέρα μετά την τρισδιάστατη εμπειρία στην τηλεόραση της NOVA, ο Τάκης Λουκανίδης μίλησε στο novasports.gr για την απογοήτευση που ένιωσε για τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ.
Οι διαστάσεις του ως ποδοσφαιριστής, ήταν τεράστιες. Ο εν πολλοίς πιο πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής που έχει περάσει από τα ελληνικά γήπεδα, την Κυριακή είχε την τύχη να είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής που μιλά ζωντανά σε ελληνική παραγωγή 3D. Η χαρά του όση ώρα κράτησε τον Pre Game με τον Γιάννη Πάγκο ήταν απερίγραπτη.
Απερίγραπτη ήταν όμως και η θλίψη του για τα όσα έγιναν στο Ολυμπιακό Στάδιο στο ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού. Αποχώρησε από το στάδιο όταν έγινε και η τελευταία και οριστική διακοπή του αγώνα όχι λόγω φόβου όπως εξομολογήθηκε στοnovasports.gr, αλλά λόγω ντροπής.
«Είχα τόση χαρά για την τιμή μου έκανε η NOVA να είμαι ο πρώτος άνθρωπος που θα βγει σε 3D και που μου έσωσε τη δυνατότητα να βρεθώ κοντά στον αγωνιστικό χώρο και το χορτάρι του γηπέδου, αλλά δυστυχώς μετά απογοητεύτηκα.
Ξεφτιλιστήκαμε. Το συναίσθημα της ντροπής ήταν τεράστιο. Δεν κινδύνεψα καθόλου, ούτε φοβήθηκα, αλλά ένιωσα ντροπή. Γιατί όταν είχαμε πρόεδρο τον Γιώργο Βαρδινογιάννη δεν τα έκαναν αυτά;
Βρήκαν τώρα και τα έκαναν που ο Παναθηναϊκός έχει προβλήματα στη διοίκηση του. Τον έχουν αφήσει έρμαιο. Τι δουλειά είχαν αυτοί να κάνουν επεισόδια. Δεν ταιριάζουν αυτά τα πράγματα στην ιδιοσυγκρασία του Παναθηναϊκού. Πραγματικά απογοητεύτηκα. Αποχώρησα στο 83' επειδή ντράπηκα, όχι επειδή κινδύνεψα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: