Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

«Να εκπληρώσουμε το στόχο της παραμονής»

«Να εκπληρώσουμε το στόχο της παραμονής»
Το βραβείο για το καλύτερο γκολ της όγδοης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας πήρε ο Ηλίας Ιωάννου. Ο Έλληνας επιθετικός βραβεύτηκε για το τέρμα που σημείωσε στην εξ αναβολής αναμέτρηση (3-2) κόντρα στο Λεβαδειακό.

Ο ποδοσφαιριστής της Κέρκυρας ευχαρίστησε όσους τον ψήφισαν, ενώ πρόσθεσε πως στόχος των Φαιάκων είναι να καταφέρουν να παραμείνουν στην κατηγορία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ιωάννου:

«Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους με τίμησαν με την ψήφο τους. Κάθε ατομική διάκριση, ωστόσο, προκύπτει μέσα από τη συλλογική δουλειά. Το ίδιο και η συγκεκριμένη, καθώς, ναι μεν το συγκεκριμένο γκολ αναπτέρωσε το ηθικό και τις ελπίδες της ομάδας μου, σ’ ένα ματς, που δεν πήγαινε καλά, στην μεγάλη ανατροπή, όμως, συνετέλεσαν όλοι οι
ποδοσφαιριστές.

Αυτό που θέλω να ευχηθώ, είναι, ως το τέλος της σεζόν, να πανηγυρίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ γίνεται, ανεξάρτητα απ’ το ποιος θα τα σημειώσει, ώστε, μέσα απ’ αυτά, ο ΑΟ Κέρκυρα να καταφέρει να εκπληρώσει το στόχο της παραμονής στη Super League
».

Ατομικό Ιωάννου, Αγρίτης

Στα αγωνιστικά οι παίκτες της Κέρκυρας ξεκίνησαν την προετοιμασία για την αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, στην οποία θα φιλοξενήσουν τον ΠΑΟΚ (25/3).

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ιωάννου, Αγρίτης και Μίχος, οι οποίοι δεν έχουν ξεπεράσει τις ενοχλήσεις τους.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: