Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Σούλης Παπαδόπουλος -«Δεν μας σέβονται»

Ο Σούλης Παπαδόπουλος κατήγγειλε τον τρόπο με τον οποίο διαιτητές και αντίπαλοι προπονητές αντιμετωπίζουν τον Ηρακλή.
Αστραψε και βρόντηξε ο Σούλης Παπαδόπουλος. Οι λανθασμένες αποφάσεις του διαιτητή Δημήτρη Καραντώνη στο παιχνίδι του Ηρακλή με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης σε φάσεις που έβγαζαν... μάτι, όπως και η συμπεριφορά του προπονητή των γηπεδούχων, Γιώργου Καλτέκη, έχουν εξοργίσει τον προπονητή του «Γηραιού», ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τη διοίκηση των «κυανόλευκων».

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει. Δεν μας σέβεται κανείς. Είμαστε ο Ηρακλής που να πάρει ο διάολος και υπάρχει ένας λόγος παραπάνω να μας σέβονται. Αντίθετα, δεχόμαστε ανελέητο κυνήγι», τόνισε σε δηλώσεις του ο Παπαδόπουλος και αναφέρθηκε στον διαιτητή. «Αν "έβλεπε", θα νικούσαμε 3-0. Την παράβαση του πέναλτι και της αποβολής που δεν δόθηκαν θα τις διέκρινε κι ένας διαιτητής χαμηλότερης κατηγορίας», ενώ για τον προπονητή της Τσαριτσάνης, ο οποίος αποβλήθηκε από τον διαιτητή, ο Παπαδόπουλος κατήγγειλε ότι: «Εβριζε χυδαία εμένα και τους παίκτες μου καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα και με εξόργισε σε βαθμό που ούτε ήθελα να τον δω στη συνέντευξη Τύπου και γι' αυτό αρνήθηκα να κάνω δηλώσεις μαζί του». Πέρα από τις δηλώσεις του Σούλη Παπαδόπουλου, η διοίκηση εξέδωσε μακροσκελή ανακοίνωση για τον διαιτητή Καραντώνη, για τον οποίο αναφέρει ότι από την αρχή έδειξε τις προσθέσεις του, καταγγέλλοντάς τον στα αρμόδια όργανα.

Αρχίζει η εκκαθάριση

Η πληθώρα ποδοσφαιριστών που διαθέτει στο ρόστερ του ο Ηρακλής (38) οδήγησε διοίκηση και τεχνική ηγεσία στην απόφαση να αποχωρήσουν ορισμένοι παίκτες από την ομάδα και ήδη έχουν ξεκινήσει σχετικές συζητήσεις με συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Το πιο ηχηρό όνομα εξ αυτών είναι του Γκόγκα, ενώ στην ίδια λίστα βρίσκονται και οι Προβατίδης, Πετράκος και Βεϊδαμενίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: