Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Είκοσι γκολ σε δύο ματς! (video)

Είκοσι γκολ σε δύο ματς! (video)
Όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο, αυτό που διαβάζετε στον τίτλο είχε συμβεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Στις 20 Μαρτίου 1994 συγκεκριμένα!
Στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Α’ Εθνικής, είχαμε τα εξής εντυπωσιακά αποτελέσματα: Ξάνθη - Ολυμπιακός 4-6 και Παναχαϊκή - Απόλλων Καλαμαριάς 5-5! Το όλον, 20 γκολ μόνο σε δύο αγώνες του προγράμματος! Κουφό; Κι όμως συνέβη...

Το ματς της Ξάνθης ήταν αδιάφορο βαθμολογικά, οι ομάδες έπαιξαν χαλαρά και το σκορ ξέφυγε. Στην Πάτρα, όμως, και οι δύο ομάδες «καίγονταν» για τους βαθμούς, μια και έδιναν τη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Η εξέλιξη του 5-5, μάλιστα, ήταν εντυπωσιακή και προκάλεσε μέχρι και... ψιθύρους. Η Παναχαϊκή προηγήθηκε 3-0 στο 27’ και 4-1 (με τον Αμαέκι Ότιτζι να σημειώνει χατ τρικ) στο 49’, αλλά μέχρι το 76’ η Καλαμαριά «γύρισε» το ματς σε 4-5! Ακριβώς στην εκπνοή ο Αναστασάκης ισοφάρισε σε 5-5, διαμορφώνοντας την πιο «πλούσια» σε γκολ ισοπαλία στην ιστορία της Α’ Εθνικής!

Αξίζει να σημειώσουμε, τέλος, ότι στα υπόλοιπα επτά παιχνίδια της αγωνιστικής είχαν σημειωθεί μόλις (που λέει ο λόγος) 18 γκολ.

Το βίντεο του Ξάνθη - Ολυμπιακός 4-6
 








πηγή: sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: