Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Έχει πέσει ο… διακόπτης

Η νοοτροπία των παικτών και η κακή εικόνα που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ, προβληματίζει τη διοίκηση και τον Λάζλο Μπόλονι.
Ο ΠΑΟΚ κερδίζει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και οι περισσότεροι αισιοδοξούν για τη συνέχεια, αλλά λίγες εβδομάδες μετά έρχονται αυτές οι εμφανίσεις με Αστέρα Τρίπολης και Παναιτωλικό για να βάλουν όλη την ομάδα σε σκέψη. Τι γίνεται;

Ολοι, μα όλοι όσοι είναι κοντά και μέσα στην ομάδα παραδέχονται ότι επικρατεί μία χαλαρότητα. Βλέπουν ότι το σύνολο του Μπόλονι έχει κατεβάσει διακόπτες και βρίσκεται σε μία φάση αναμονής για τα πλέι οφ. Ολοι αντιλαμβάνονται μία κακή νοοτροπία που αρχίζει να κυριαρχεί σε μία ομάδα που παίζει σαν να της λείπει το κίνητρο. Μία ομάδα που απλώς παρακολουθεί άλλους μεγάλους αντιπάλους να ταλανίζονται από προβλήματα και πιστεύει ότι... έτσι απλά θα τους ξεπεράσει, χωρίς να μοχθήσει γι' αυτό.

Η εικόνα του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο έχει ταρακουνήσει τη διοίκηση και τον Λάζλο Μπόλονι. Ο Ρουμάνος προπονητής παραδέχτηκε ότι μετά τους αποκλεισμούς από Ευρώπη και Κύπελλο που σημειώθηκαν λίγες εβδομάδες πριν, η ομάδα δεν λειτουργεί καλά μέσα στο γήπεδο.Ο ΠΑΟΚ αναζητεί κίνητρο και εδώ είναι το πρόβλημα. Το πιο σοβαρό απ' όλα είναι ότι οι πιο έμπειροι παίκτες του ΠΑΟΚ φαίνονται περισσότερο κορεσμένοι παρά κουρασμένοι, και αυτό είναι το χειρότερο παράδειγμα για τους νεαρούς συμπαίκτες τους. Οι συζητήσεις έχουν αρχίσει στις τάξεις του «Δικεφάλου» και οι υπεύθυνοι (πρώτα απ' όλους προπονητής και τεχνικός διευθυντής) αναζητούν λύσεις έτσι ώστε να αποφευχθούν οι δυσάρεστες εκπλήξεις. Εξάλλου ο ΠΑΟΚ δεν έχει εξασφαλιστεί για τα πλέι οφ, ενώ ακόμα και σήμερα έχει απόσταση δύο βαθμών (όσον αφορά την έξτρα διαδικασία) από τον Παναθηναϊκό.

Αντίπαλοι με τελικούς

Ολα αυτά σε ένα διάστημα όπου για τον ΠΑΟΚ ακολουθούν πέντε παιχνίδια με ομάδες που ως επί το πλείστον έχουν σημαντικό κίνητρο. Την Κυριακή ο ΠΑΟΚ θα πάει στην Κέρκυρα για να παίξει με μία ομάδα που δίνει τον... τελικό των τελικών. Την άλλη εβδομάδα ο ΠΑΟΚ παίζει με τον ΠΑΣ του Αναστασιάδη, ο οποίος... καίγεται. Ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ατρόμητο και στη συνέχεια ένα εύκολο ματς με τη Δόξα Δράμας. Τελευταία αγωνιστική ο ΠΑΟΚ παίζει στη Λιβαδειά με αντίπαλο που μάλλον θα δίνει τελικό.

Μπορεί κανείς να εγγυηθεί συγκομιδή πολλών βαθμών, ειδικά αν ο ΠΑΟΚ εμφανιστεί όσο νωχελικός ήταν στο Αγρίνιο;  sportday gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: