Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Στην καρδιά του Σισέ η Λίβερπουλ!!

Στην καρδιά του Σισέ η Λίβερπουλ
Κόντρα στην παλιά του ομάδα θα αγωνιστεί ο Τζιμπρίλ Σισέ, την Τετάρτη, με τη Λίβερπουλ να φιλοξενείται από την ΚΠΡ και τον Γάλλο επιθετικό να μιλά με τα καλύτερα λόγια για τους «κόκκινους». Τι είπε για την αποχώρησή του από το «Άνφιλντ» και για την …εκδίκηση που θα ήθελε να πάρει.

Ο Σισέ αποκτήθηκε τον Ιανουάριο από τη Λάτσιο και έχει ήδη σκοράρει με τη φανέλα της ΚΠΡ.

Ο αγώνας της Τετάρτης έχει ιδιαίτερη σημασία τόσο για την ομάδα του –αφού οι Λονδρέζοι παλεύουν για τη σωτηρία- όσο και για τον ίδιο, αφού είχε φορέσει την κόκκινη φανέλα και «δέθηκε» με το σύλλογο.

«Είναι η ομάδα μου η Λίβερπουλ, για να είμαι ειλικρινής. Ήταν δύσκολο για μένα να φύγω από το σύλλογο, αφού δεν ήταν δική μου απόφαση. Ο Ράφα Μπενίτεθ μου είπε ότι δεν ήμουν στα πλάνα του, άρα έπρεπε να φύγω», τόνισε ο Σισέ και αναφέρθηκε στον αγώνα του «Λόφτους Ρόουντ»: «Όταν αρχίσει το παιχνίδι, όμως, τα αισθήματά μου θα εξαφανιστούν. Για μιάμιση ώρα δεν θα τη λυπηθώ».

Ο Γάλλος άσος δεν έκρυψε την πικρία του για την αποχώρησή του και δήλωσε ότι κατά την άποψή του «θα άξιζε καλύτερη αντιμετώπιση». Μάλιστα, αποκάλυψε ότι εάν «το προπονητικό επιτελείο ήταν το ίδιο με την ημέρα της αποχώρησής» του από το σύλλογο θα ήθελε να πάρει εκδίκηση!

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: