Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Σπάει τα ρεκόρ η... Μασία!!

Στα 111 γκολ έχει φτάσει μέχρι τώρα η παραγωγικότητα των παικτών, που έχουν ξεκινήσει από τη Μασία, από τα συνολικά 145 που έχει πετύχει η Μπαρτσελόνα, κάτι που αποτελεί νέο ρεκόρ!
Σπάει τα ρεκόρ η... Μασία!
Ότι οι Καταλανοί ξοδεύουν κάθε καλοκαίρι αρκετά εκατ. ευρώ για την ενίσχυση της ομάδας είναι γνωστό. Αυτό, όμως, δεν αναιρεί σε καμία περίπτωση το βάρος που δίνεται και τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα και η Μπαρτσελόνα ακολουθούν και φέτος πιστά το πρότζεκτ και προωθούν συνεχώς παίκτες από τις ακαδημίες, την περίφημη Μασία.
Με τον Μέσι να βρίσκεται σε εκπληκτική φόρμα, να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και να έχει ήδη 51 γκολ στη σεζόν και τα... πιτσιρίκια να σκοράρουν στις ελάχιστες συμμετοχές τους, οι παίκτες που βγήκαν από τα «σπλάχνα» της ομάδας έχουν πετύχει φέτος ούτε λίγο ούτε πολύ τα 111 από τα συνολικά 145 γκολ της Μπαρτσελόνα στη σεζόν! Πουγιόλ, Πικέ, Τσάβι, Φάμπρεγας, Ινιέστα, Τιάγκο, Σέρχι Ρομπέρτο, Μοντόγια, Κουένκα, Τέγιο, Πέδρο και Μέσι έχουν σκοράρει φέτος και εκφράζουν με τον καλύτερο τρόπο την φιλοσοφία της ομάδας. Αυτό είναι και νέο ρεκόρ για τους μπλαουγκράνα, καθώς το προηγούμενο ήταν τη σεζόν 2010-11, όταν το αντίστοιχο νούμερο ήταν το 110.


















πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: