Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Παρουσιάζεται και «σηκώνει μανίκια» ο Γκόγκιτς!!

Παρουσιάζεται και «σηκώνει μανίκια» ο Γκόγκιτς
Από εβδομάδα ξεκινάει την προετοιμασία του ο Εργοτέλης, ενόψει της νέας σεζόν που θα τον βρει στην Football League.

Η ομάδα θα ξεκινήσει προπονήσεις την Δευτέρα, ενώ νωρίτερα θα παρουσιαστεί επίσημα ο Σίνισα Γκόγκιτς.

«Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει ότι η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας για την έναρξη της προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου θα πραγματοποιηθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο την προσεχή Δευτέρα (09/07/12) στις 7.00 το απόγευμα. Την ίδια μέρα στις 12 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο "LATO" θα γίνει η παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας Σίνισα Γκόγκιτς και θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου», ήταν η ανακοίνωση της ομάδας, η οποία συμφώνησε με τον Δήμο και θα αγωνίζεται και την νέα χρονιά στο Παγκρήτιο.

Προχωράει και σε μεταγραφές

Πέρα από τις διεργασίες εντός των τεσσάρων γραμμών, η διοίκηση κάνει σχέδια για την ενίσχυση της ομάδας. Στην κορυφή της λίστα του συλλόγου βρίσκεται ο Μήνας Πίτσος. Λόγω του περιορισμού που έχει επιβάλλει στον ΟΦΗ η Super League, 32χρονος μπακ δύσκολα θα παραμείνει.

Οι «κίτρινοι» έχουν κάνει μία διερευνητική επαφή, αλλά περισσότερα θα γίνουν γνωστά την επόμενη εβδομάδα. Εφόσον, ο αριστερός οπισθοφύλακας μείνει ελεύθερος, θα του γίνει επίσημη πρόταση.

Πέραν όμως από εμπειρία, ο Εργοτέλης θέλει να προσθέσει και νιάτα στο έμψυχο δυναμικό του. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Κρήτη, οι Ηρακλειώτες είναι κοντά στην απόκτηση του νεαρού Γιάννη Χρυσοφάκη από τον ΟΦ Ιεράπετρας.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: