Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Δανείζεται Ζέμαν ο ΠΑΟΚ!!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Μάρτιν Ζέμαν, με τη μορφή δανεισμού από τη Σπάρτα Πράγας.
Το κασέ του είναι, ασφαλώς, απαγορευτικό για τον ΠΑΟΚ (300.000 ευρώ). Για τον λόγο αυτό ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Goal» επιδιώκει να αποκτήσει δανεικό από τη Σπάρτα Πράγας τον 23χρονο αριστερό μεσοεπιθετικό, Μάρτιν Ζέμαν, ο οποίος αναμένεται την Πέμπτη (12/07) στην Ολλανδία για να περάσει τα σχετικά τεστ και να υπογράψει!
Οι Τσέχοι παραχωρούν με βαριά καρδιά τον ποδοσφαιριστή, όμως δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά από τη στιγμή που οι σχέσεις του Ζέμαν με το τεχνικό επιτελείο δεν είναι καλές. Την περασμένη σεζόν, μάλιστα, τον έδωσε δανεικό στην Αντμίρα Βάκερ (22 συμμετοχές) και αρνήθηκε πριν λίγο καιρό να τον πουλήσει στην Φορτούνα Ντίσελντορφ.
Στο πρόσωπο του Ζέμαν ο Δώνης φέρεται να έχει βρει τον αντικαταστάτη του Αντελίνο Βιεϊρίνια, με τον Τσέχο να μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα, αλλά και ως κεντρικός. Θετική άποψη έχει επίσης ο πρόεδρος, Ζήσης Βρύζας και ο τεχνικός διευθυντής, Γιώργος Γεωργιάδης, που τον γνωρίζει από τις μικρές Εθνικές της Τσεχίας όταν ήταν προπονητής στη Νέων και την Ελπίδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: