Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

«Κλείνει» σε Βερμάελεν!!

«Κλείνει» σε Βερμάελεν
Από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου η Μπαρτσελόνα έχει θέσει τους στόχους της αναφορικά με τους παίκτες που θέλει να αποκτήσει με στόχο την μεταγραφική της ενίσχυση.

Μετά την απόκτηση ενός αριστερού μπακ, του Ζόρντι Άλμπα, σειρά παίρνει ένας κεντρικός αμυντικός, με τον Τόμας Βερμάελεν να φαίνεται πως είναι ο εκλεκτός των «μπλαουγκράνα» για την συγκεκριμένη θέση.

Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε ο Τίτο Βιλανόβα είχε θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ώστε να μην παρουσιαστούν τα προβλήματα της περσινής σεζόν.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν ο αγγλικός και ο ισπανικός Τύπος το φιλολογικό -μέχρι πρότινος- ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα έχει μετατραπεί σε προσφορά, με τους Καταλανούς να είναι διατεθειμένοι να δαπανήσουν μέχρι και 32 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά του Βέλγου αμυντικού.

Ωστόσο, η φημολογούμενη πρόταση δεν επιβεβαιώνεται από καμία από τις δύο πλευρές. Είναι δεδομένο, όμως, ότι οι «μπλαουγκράνα» επιθυμούν να εντάξουν στο δυναμικό τους έναν από τους πιο ποιοτικούς κεντρικούς αμυντικούς στην Ευρώπη. Οι επόμενες ημέρες όπως όλα δείχνουν θα είναι κρίσιμες για την μεταγραφή ή όχι του 26χρονου παίκτη.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: