Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Συνείδηση όχι εντύπωση!!

Ύφεση παρατηρείται στη διάθεση των διαρκείας του Άρη.
Συνείδηση όχι εντύπωση
Οι προβλέψεις των αισιόδοξων αναφέρουν πως πριν την έναρξη του πρωταθλήματος θα εκτοξευθεί ο αριθμός και θα πουληθούν όσα σχεδόν δεν πουλήθηκαν όλο το καλοκαίρι.
Παρόλα αυτά όμως ξη αγορά διαρκείας και το νόημα που έχει ειδικά φέτος δεν επιτρέπει σε συνηθισμένες και "πελατιακές" τακτικές που βρίσκουν εφαρμογή σε άλλες.
Ο Άρης ανήκει στον κόσμο του και είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής σε καλές και δύσκολες στιγμές. Η αγορά καρτών, ειδικά φέτος, έχει εντελώς διαφορετικό νόημα. Η μαζική προσέλευση των πρώτων ημερών που κυκλοφόρησαν πρέπει να βρίσκει καθημερινά ανάλογη εφαρμογή.
Άλλωστε τα έσοδα από τον κόσμο είναι τα μοναδικά που μπορούν τη δεδομένη χρονική στιγμή να εξυπηρετήσουν τη ρευστότητα που απαιτείται και απουσιάζει.
Αυτό επεσήμανε όσο πιο κομψά μπορούσε ο Πάνος Στεφανίδης στην παρουσίαση του Μάκη Κατσαβάκη. Πάντως την Δευτέρα όλοι ελπίζουν να φύγουν πολλές κάρτες διαρκείας παραδοσιακά στην ημέρα που κάθε χρόνο πωλούνται τα περισσότερα διαρκείας.

Ο κόσμος δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την σημερινή κατάσταση και για μία ακόμα φορά καλείται να σώσει το καράβι μόνος του.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: