Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Θα του φτιάξουν και τις βαλίτσες...!

Στη Ρωσία επιμένουν πως η Ρουμπίν Καζάν, μετά την απόκτηση του Μαρκάνο, έχει βάλει στο μάτι ακόμα έναν παίκτη που αντιμετώπισε πέρυσι στις κόντρες της με τον Ολυμπιακό στο Europa, τον Ραφίκ Τζιμπούρ.
Θα του φτιάξουν και τις βαλίτσες...
Μάλιστα, κάθε μέρα γράφονται και ποσά στον Τύπο, με τα νούμερα να έχουν αγγίξει ως και τα 5 εκ. ευρώ! Στον Ολυμπιακό, πάντως, για την ώρα δεν ιδρώνει τ΄ αυτί τους! Λογικά, εδώ που τα λέμε...
Ο Αλγερινός φορ έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να χαθεί χωρίς να φέρει ρευστό τα ταμεία. Κι αν το ρευστό είναι τα 5 εκ. ευρώ που λένε οι Ρώσοι, τότε θα το βοηθήσουν το παλικάρι να μαζέψει και τα πράγματά του, θα του αγοράσουν και μια ηλεκτρική κουβέρτα δώρο για να μην κρυώσει στο παγωμένο Ταταρστάν.
Κακά τα ψέματα, στον Ολυμπιακό θα έπρεπε να ...εύχονται να έχουν τέτοια τύχη. Μιλάμε για την απόλυτη ευκαιρία να πουλήσουν με ένα κάρο λεφτά έναν παίκτη που αποκτήθηκε στα ...μουγκά και ως ελεύθερος από την ΑΕΚ πριν από 1,5 χρόνο. Και που λήγει το συμβόλαιό του το επόμενο καλοκαίρι, οπότε αποκλείεται τον Γενάρη να φέρει τόσο βαριά πρόταση.
Για τον Τζιμπούρ, βέβαια, δεν ξέρουμε αν θα πρόκειται για ευκαιρία ζωής, έστω κι αν ένα πανάκριβο συμβόλαιο στα 28 του χρόνια θα του εξασφαλίσει το μέλλον του, ενώ παράλληλα αν δεν ...πολυγουστάρει στη Ρωσία, σε 2-3 χρόνια, στα 30-31, θα μπορεί και πάλι να επιστρέψει σε πιο θερμά κλίματα, έχοντας ακόμα μπροστά του τα χρόνια για ένα καλό συμβόλαιο...

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: