Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Στο "κόλπο" και η Ούνικς...!!

Ο Κώστας Καϊμακόγλου βρέθηκε μια ανάσα από το να φορέσει τη φανέλα της Γαλατάσαραϊ, αλλά τα εκατομμύρια των Ρώσων της Ούνικς Καζάν φαίνεται να κάνουν την διαφορά και να φέρνουν ανατροπή...
Στο "κόλπο" και η Ούνικς...
Ο 29χρονος φόργουορντ έπειτα από δύο εξαιρετικές σεζόν με τον Παναθηναϊκό είναι ελεύθερος και αρκετές ομάδες ενδιαφέρθηκαν για την περίπτωση του. Άλλες τον ενημέρωσαν πως θα πρέπει να περιμένει λίγες εβδομάδες, άλλες του εξήγησαν πως δεν είναι πρώτη επιλογή και οι δύο που έδειξαν πιο ζεστές από κάθε άλλη ήταν η Γαλατάσαραϊ και η Ούνικς Καζάν.
Οι Τούρκοι του προσέφεραν κοντά στα δύο εκατομμύρια ευρώ για δύο χρόνια συνεργασίας (900.000 τον πρώτο χρόνο και 1.000.000 τον δεύτερο). Η Κωνσταντινούπολη είναι μια πανέμορφη πόλη, μόλις μια ώρα από την Αθήνα και η ομάδα αρκετά οργανωμένη. Το «αγκάθι» που υπήρχε, όμως, και έκανε τον «Κάι-Κάι» να το σκέφτεται και να μην αποδέχεται την πρόταση ήταν το γεγονός πως η «Γαλατά» δεν θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στην Ευρωλίγκα.
Ο διεθνής φόργουορντ ήταν μια ανάσα από να αποδεχτεί την πρόταση, αλλά κάπου εκεί μπήκε στο παιχνίδι η Ούνικς Καζάν και άλλαξε τα-οικονομικά-δεδομένα. Οι Ρώσοι έστρωσαν... χρυσάφι στα πόδια του Κώστα Καϊμακόγλου και σε συνδυασμό με το ότι θα αγωνιστούν στα προκριματικά της Ευρωλίγκας (σ.σ. με πάρα πολλές πιθανότητες να βρεθούν στους ομίλους) φαίνεται πως έκαμψαν τις αντιστάσεις του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού ο οποίος προβληματιζόταν αναφορικά με το Καζάν.
Η ρωσική ομάδα του πρότεινε διετές συμβόλαιο με εξαιρετικούς οικονομικά όρους και πλέον όλα δείχνουν πως το μόνο που απομένει είναι να επισημοποιηθεί η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Η Γαλατάσαραϊ έχει πιάσει το ταβάνι της και δύσκολα θα ανεβάσει την προσφορά της, ο Παναθηναϊκός έκανε την προσπάθεια του, αλλά όλα δείχνουν πως ο Κώστας Καϊμακόγλου θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια κάτοικος Καζάν και θα φοράει τη φανέλα της Ούνικς.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: