Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Ματιές και σε Μαϊστόροβιτς!!

Ο Γερμανοκροάτης στους υποψήφιους του Κατσαβάκη για την άμυνα του Άρη.
Ματιές και σε Μαϊστόροβιτς
Το ότι η πρωταρχική επιθυμία του Μάκη Κατσαβάκη είναι η θωράκιση του κέντρου της άμυνας με την απόκτηση ενός έμπειρου παίκτη είναι πλέον ξεκάθαρη.
Από τη στιγμή που τέθηκε επί τάπητος ο αγωνιστικός σχεδιασμός, ο Σερραίος τεχνικός εξέφρασε στους ανθρώπους του Άρη την ανάγκη απόκτησης ενός ικανού παίκτη για τα μετόπισθεν, κάτι το οποίο σκιαγράφησε και στις δηλώσεις που πραγματοποίησε κατά την παρουσίαση του.
Όπως αποκάλυψε το AllAboutARIS, ο Κατσαβάκης ήρθε σε επαφή με τον Πέτερ Ντολεζάι, τον οποίο γνωρίζει από την κοινή θητεία τους στον Ολυμπιακό Βόλου και αποτελεί αυτή τη στιγμή το φαβορί για τη συγκεκριμένη θέση.

Ο Σλοβάκος στόπερ, που έχει μείνει ελεύθερος από τον Παναιτωλικό, χαίρει της εκτίμησης του νέου κόουτς του ΑΡΗ, διαθέτει τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά που ζητάει και πέραν όλων των άλλων, είναι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας.

Φυσικά οι άνθρωποι του ΑΡΗ δεν μένουν μόνο σε αυτή την επιλογή, αφού έχουν στη λίστα τους και άλλους παίκτες, που είναι στα υπόψη για το κέντρο της άμυνας

Ένας από αυτούς είναι και ο Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς. Ο 31χρονος Γερμανός, με κροατική καταγωγή, κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε τα τελευταία δύο χρόνια στην Κέρκυρα, από την οποία αναμένεται να μείνει ελεύθερος, λόγω της προσφυγής που  έχει καταθέσει.

Ο Μαϊστόροβιτς είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, καθώς πέρα από τη θητεία του στους «Φαίακες», τη διετία 2007-2009 φόρεσε την φανέλα του Πανιωνίου, πριν μετακομίσει για μια σεζόν στα Γιάννενα και τον ΠΑΣ, έχοντας γενικά γεμάτες χρονιές όσον αφορά τις συμμετοχές του.

Επίσης, είναι ένας παίκτης που, όπως και ο Ντολεζάι, διαθέτει πολύ καλό χαρακτήρα, ενώ ακόμα στο αγωνιστικό κομμάτι, διαθέτει χαρακτηριστικά της γερμανικής σχολής, καθώς ποδοσφαιρικά γαλουχήθηκε στις ακαδημίες της Μπάγερν Μονάχου. Κάτι, που εκτός από σωστό χαρακτήρα, σημαίνει και πειθαρχία εντός, αλλά και εκτός γηπέδου.

Η περίπτωση του σίγουρα εξετάζεται από τον Κατσαβάκη και τους συνεργάτες του, ο Ντολεζάι όμως είναι αυτός που αποτελεί την Νο 1 επιλογή για το κέντρο της άμυνας.
πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: