Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Διαψεύδει η Μίλαν για Ρομπίνιο και Σέζαρ!!

Διαψεύδει η Μίλαν για Ρομπίνιο και Σέζαρ
Στη διάψευση που θέλουν τον Ρομπίνιο να αποχωρεί από την ομάδα και τον συμπατριώτη του Ζούλιο Σέζαρ να ντύνεται στα «ροσανέρο» διέψευσε η διοίκηση της Μίλαν, μέσω του Αντριάνο Γκαλιάνι. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία που θέλει τον Βραζιλιάνο επιθετικό να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου, ενώ κάποιοι θεωρούν ότι ο σύλλογος του Μιλάνου θα εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι ο 33χρονος τερματοφύλακας θα αποχωρήσει από την Ίντερ.

«Η μεταγραφική αγορά έχει κλείσει για εμάς. Καλυπτόμαστε από την άποψη των αριθμών σε όλες τις θέσεις. Δεν υπάρχουν προτάσεις για τον Ρομπίνιο. Έχουμε πέντε επιθετικούς και δεν φύγει κάποιος, τότε δεν θα έρθει άλλος. Θα ήθελα να ενημερώσω ολόκληρη την Ευρώπη για την τακτική μας, αλλά η αλήθεια είναι ότι η μεταγραφική περίοδος έχει κλείσει για εμάς», ανέφερε αρχικά ο αντιπρόεδρος του συλλόγου και πρόσθεσε:

«Όσον αφορά τον Ζούλιο Σέζαρ, είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος, εξαιρετικός παίκτης, ένας άνθρωπος που εκτιμώ, αλλά έχουμε τρεις τερματοφύλακας στο ρόστερ της ομάδας και δεν θα έρθει εκείνος. Έχουμε τον Αμπιάτι, τον Αμέλια και τον Γκάμπριελ, έναν νεαρό τερματοφύλακα που κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο κάτω των 20 ετών και θα μείνει στην ομάδα μας».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: