Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

"Μακάρι να τα βρούνε ΑΕΚ και Παναιτωλικός!"

Την επιθυμία να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ δήλωσε ο Παύλος Μητρόπουλος του Παναιτωλικού.
"Μακάρι να τα βρούνε ΑΕΚ και Παναιτωλικός!"
"Θέλω να έρθω στην ΑΕΚ το συντομότερο" δήλωσε αρχικά στο aek-live.gr ο 22χρονος μέσος και συμπλήρωσε: "Μακάρι η Ένωση να τα βρει με τον Παναιτωλικό".
Ερωτηθείς αν θεωρεί πως ο Παναιτωλικός έχει θετική διάθεση για να τον αφήσει είπε: "Ο Παναιτωλικός δεν είναι αρνητικός στην παραχώρησή μου, αρκεί να βρεθεί λύση όσον αφορά το οικονομικό. Η διοίκηση της ομάδας και ο πρόεδρος ο κύριος Κωστούλας είναι πολύ καλός άνθρωπος. Δεν θα έφραζε το μέλλον σε κανέναν ποδοσφαιριστή που επιθυμεί να ανέβει επίπεδο στην καριέρα του παίζοντας σε μία μεγαλύτερη ομάδα όπως η ΑΕΚ".
Όσον αφορά την ύπαρξη ενδιαφέροντος από άλλες ομάδες της Super League, τόνισε: "Με έχουν πλησιάσει και άλλοι σύλλογοι, αλλά πάντα εγώ και ο μάνατζέρ μου τους στέλναμε στη διοίκηση του Παναιτωλικού. Έχω δεχτεί κρούση από Άρη, Πανιώνιο, Κέρκυρα, Γιάννενα. Προτιμώ όμως να πάω στην ΑΕΚ".
Κληθείς να απαντήσει σε ερώτηση πως του φαίνεται η νέα ΑΕΚ είπε: "Είναι ομάδα που χτίζεται και τα παιδιά με τα οποία δουλεύει ο κύριος Βλάχος δείχνουν ότι έχουν μέλλον. Παρακολούθησα την ΑΕΚ στο φιλικό με την Μπλάκμπερν και μου άρεσε πολύ, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Ελπίζω η υπόθεσή μου να τελειώσει γρήγορα με θετική κατάληξη ώστε να βρεθώ το συντομότερο κοντά στους νέους μου συμπαίκτες".

Δεν υπάρχουν σχόλια: