Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Ξανά επαγγελματίας ο Εθνικός!!

Ξανά επαγγελματίας ο Εθνικός
Η επιστροφή του Εθνικού στις επαγγελματικές κατηγορίες ποδοσφαίρου είναι γεγονός! Η διοίκηση της ομάδας του Πειραιά εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί την συγχώνευση (απορρόφηση) με τον ΑΟ Γλυφάδας και ουσιαστικά την συμμετοχή της Football League 2.

Η ανακοίνωση της πειραιώτικης ΠΑΕ:

«Μέσα σε ενωτικό κλίμα πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του συλλόγου στις 2.8.2012 η έκτακτη Γενική Συνέλευση που είχε οριστεί προκειμένου να αποφασισθεί από το σώμα των μελών μας το επόμενο βήμα σχετικά με την επαναφορά του ποδοσφαίρου μας στις μεγάλες –επαγγελματικές κατηγορίες. Συγκεκριμένα, αναμενόταν και έγινε παρουσίαση από τον κ. Αλέξιο Αγγελόπουλο της πρότασής του περί τελικής απορρόφησης άλλου σωματείου του Π.Α.Ο. Γλυφάδας.
Κατόπιν ανάπτυξης από τον κ. Α. Αγγελόπουλο της υπαρχούσης καταστάσεως, των ενδεχομένων προβλημάτων και της προοπτικής του εγχειρήματος, έγινε διαλογική συζήτηση και κατόπιν, με ονομαστική ψηφοφορία, το σώμα αποφάσισε παμψηφεί τα κατωτέρω, όπως προτάθηκαν από τον ίδιο:
1)Την απορρόφηση του Εθνικού Πειραιά 1923 από τον Εθνικό Ο.Φ.Π.Φ.
2)Την απορρόφηση από τον Εθνικό Ο.Φ.Π.Φ. του σωματείου Π.Α.Ο. ΓΛΥΦΑΔΑΣ
3) Την παραχώρηση της χρήσης της επωνυμίας του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. μετά του διακριτικού σήματος για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο (2012-13) στον Π.Α.Ο. Γλυφάδας και, τέλος,
4) Την πλήρη αυτοδιοίκηση (οικονομική και διοικητική) των ερασιτεχνικών ποδοσφαιρικών τμημάτων που θα δημιουργηθούν από τον κ. Αγγελόπουλο Αλέξιο.

Η ώρα και οι συνθήκες αναγέννησης του ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΦΠΦ είναι ήδη παρούσες."

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: