Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Υπάρχουν κάποιοι που απλά δεν κάνουν!!

Υπάρχουν κάποιοι που απλά δεν κάνουν
Πώς να το κάνουμε. Όπως έλεγε και ο Άγγελος Αναστασιάδης «δεν μπορούν τα παλληκάρια».

Άλλοι δεν μπορούν γενικά κι άλλοι δεν μπορούν ακόμα. Αυτό είναι το πρώτο συμπέρασμα που βγαίνει αβίαστα από το φιλικό του Ολυμπιακού με τη Βίλεμ.
άρθρο του Γιώργου Χελάκη
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ζήτησε να τους πάρει όλους μαζί στην Ολλανδία για να καταλήξει τελικά ποιοι του κάνουν και ποιοι όχι.

Ορισμένα πράγματα φωνάζουν από μόνα τους. Φώναξαν και κόντρα στη Βίλεμ
Ο νεαρός μπακ Καραγκούνης που έχασε άνετα τον αντίπαλό του στη φάση του δεύτερου γκολ έχει μέλλον μπροστά του αλλά επί του παρόντος δεν μπορεί να βοηθήσει.

Ο Ντιελνά ήταν μια άστοχη επιλογή του Κοβάσεβιτς. Αργός, άνευρος, και με προβλήματα συνεννόησης.  Δύσκολα στέκεται με επάρκεια σε ομάδα Σούπερ Λίγκας.

Ο Γιάννης Ποτουρίδης ταλαιπωρείται στον Ολυμπιακό κι είναι κρίμα. Θεωρητικά μπορεί να προσφέρει σε τρεις θέσεις. Πρακτικά είναι ένας κακός στόπερ κι ένας μέτριος αριστερός μπακ…

Ο Χάρης Λυκογιάννης έχει κερδίσει πόντους στην εκτίμηση του Ζαρντίμ και παίρνει συνεχώς ευκαιρίες. Ιδανικό κορμί, μέγα πρόβλημα στην ταχύτητα. Πολύ αργότερα ίσως…

Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος, οφείλει να σοβαρέψει αγωνιστικά, ώστε σε βάθος χρόνου να διαπιστωθεί αν μπορεί να ανταποκριθεί σε υψηλές θερμοκρασίες.

Παπάζογλου, Σιόβας, Μανωλάς, ο καθένας ξεχωριστά δίνουν την εντύπωση ότι μπορούν να σταθούν. Σαν αμυντικά δίδυμα είναι επικίνδυνοι.

Κατά τα λοιπά, ο Φετφατζίδης, είναι σε κέφια κι αλλοίμονο αν τον «ρημάξει» ο πάγκος και φέτος.

Ο Ολυμπιακός έχει να λύσει σημαντικά αμυντικά προβλήματα. Θα λυθούν εφόσον ο σέντερ μπακ που έρθει θα διαθέτει την προσωπικότητα να καθοδηγήσει τον όποιον από τους διαθέσιμους παρτενέρ του.

πηγή: sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: