Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Πώς ήσουν και πώς έγινες…!!

Τα τελευταία χρόνια από τον ΠΑΟΚ πέρασαν πάρα πολλοί παίκτες.
Πώς ήσουν και πώς έγινες…
Πολλοί από αυτούς έγραψαν τις δική τους ιστορία, κάποιοι άλλοι δεν πέτυχαν. Η δεύτερη κατηγορία είναι αυτή που έχει το δικό της ξεχωριστό ενδιαφέρον…
Ο Εντίνιο πέρασε, πέτυχε το γκολ στο «Γ.Καραϊσκάκης» με τον Ολυμπιακό και μετά… χάθηκε. Ο Κριστιάνο Μοράες, ήρθε ως επένδυση, αλλά μόνο τέτοια δεν ήταν. Που βρίσκονται σήμερα παίκτες, όπως ο Κνολ, ο Σάλμον, ο Ελ Ζαρ, ο Βαγγελής ή ακόμα και ο… Χούτος;

Κριστιάνο Μοράες
Ηρθε ως επιλογή του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, τότε, ο ΠΑΟΚ πλήρωσε για να τον αποκτήσει, αλλά δεν έπιασε ποτέ. Μετά τον ΠΑΟΚ πήγε αρχικά στη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας που έπαιξε ελάχιστα, πέρσι ήταν στη Μπεΐρα Μαρ και φέτος υπέγραψε στη βραζιλιάνικη, Κρισιούμα…

Εντίνιο
Με το που ήρθε στον ΠΑΟΚ, έκανε το ιδανικό ξεκίνημα με το γκολ της νίκης στο «Γ.Καραϊσκάκης», αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Φεύγοντας το ίδιο καλοκαίρι, πήγε στη Μαρίτιμο, κάνοντας μόλις 7 συμμετοχές, ενώ πέρσι ήταν στην Ακαντέμικα, όπου σε 13 παιχνίδια, σκόραρε 5 φορές. Οσο και αν κάνει εντύπωση, ανήκει ακόμα στη Μάλαγα, που τον δίνει δανεικό κάθε φορά.

Λάμπρος Χούτος
Λίγοι θυμούνται το πέρασμα του από τον ΠΑΟΚ, αφού δεν πρόλαβε να… ακουμπήσει. Η «Πόρσε» πήγε μετά σε μία ιταλική ομάδα, λεγόταν Βάλε Τζιοβένκο, η οποία όμως διαλύθηκε λόγω οικονομικών προβλημάτων. Πέρσι, τέτοιο καιρό, έγινε γνωστό, ότι θα παίξει στον ΠΑΟ… Κυριακίου, ομάδα δεύτερης κατηγορίας της Βοιωτίας, που ανήκε στον κουμπάρο του…

Λούσιο Φιλομένο
Το μόνο που άφησε στον ΠΑΟΚ, ήταν εκνευρισμός, για όλα όσα έκανε για να πάρει τα λεφτά του. Ποδοσφαιρικά, συνεχίζει στην Ατλέτικο Ραφαέλα της Αργεντινής, με την οποία κάνει και εκεί «εξαιρετική» χρονιά με 7 συμμετοχές και φυσικά κανένα γκολ.

Ναμπίλ Ελ Ζαρ
Ο Μαροκινός συνεχίζει σε υψηλό επίπεδο μετά τον ΠΑΟΚ, αφού πέρσι αγωνίστηκε στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και τη Λεβάντε, που έκανε 27 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, σκοράροντας μία φορά.

Γκλεν Σάλμον
Τη σεζόν 2007-2008 ήταν ο βασικός επιθετικός του ΠΑΟΚ, αλλά όλοι θυμούνται ότι η σχέση του με τα δίχτυα, ήταν τουλάχιστον… ανεπαρκής. Από το καλοκαίρι του 2008, που έφυγε, επέστρεψε στην πατρίδα του, τη Νότια Αφρική και στη Σούπερσπορ Γιουνάιτεντ. Πέρσι, σε 13 παιχνίδια, είχε 1 γκολ.

Ρουντ Κνολ
Την πρώτη χρονιά του Ζαγοράκη στη διοίκηση, επιλέχθηκε ο Ολλανδός για το κέντρο της άμυνας. Και μόνο η σχέση Ολλανδίας και άμυνας, ήταν αρκετή για να καταλάβει ο καθένας τις δυνατότητες του παίκτη… Από τότε, ανήκει στη Σπάρτα Ρότερνταμ, που έπαιξε για δύο χρόνια στην πρώτη κατηγορία και πέρσι στη δεύτερη.

Λάμπρος Βαγγελής
Ως ταλέντο από την ιταλική Σιένα, ήρθε, αλλά δε μπόρεσε ποτέ να «πιάσει» στον ΠΑΟΚ. Πέρσι αγωνίστηκε στη Football League με τον Θρασύβουλο, σε 10 παιχνίδια.
Πηγή: paok24.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: