Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

«Προσπέραση» μέσω Βοστώνης για Σπόρτινγκ!!

Σπουδαία νίκη με 1-0 στην έδρα των Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον πέτυχε η Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της ανατολικής περιφέρειας του MLS.
Στο 20ό λεπτό ο Τιλ Μπάνμπερι σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Με το «διπλό» στο «Gillette Stadium», η Σπόρτινγκ πήρε την τριπλή φετινή σειρά των δύο ομάδων με επτά βαθμούς.
Με το ίδιο σκορ, 1-0, επικράτησε η Ντι Σι Γιουνάιτεντ των Κολόμπους Κρου. Στην προκειμένη, ο Κρις Πόντιους συμπλήρωσε δέκα τέρματα στο πρωτάθλημα με γκολ στο τέταρτο λεπτό του δεύτερου ημιχρόνου,
Από την πλευρά τους, οι Μόντρεαλ Ίμπακτ κατέβαλαν με 2-0 τους Φιλαδέλφεια Γιούνιον. Το 1-0 καταγράφηκε με κεφαλιά του Άντριου Βένγκερ στο 44ο λεπτό. Στο 78ο λεπτό ο Φελίπε Μάρτινς πρόσφερε σκορ… ασφαλείας στους νεοφώτιστους. Αμφότερες οι ομάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες, καθώς στο 69ο λεπτό αποβλήθηκαν οι Νέλσον Ρίβας και Τζακ Μακ Άινερνεϊ, έπειτα από διαμάχη στον αγωνιστικό χώρο.
Με κεφαλιά του Όστιν Μπέρι στο 84ο λεπτό, οι Σικάγο Φάιρ κέρδισαν με 2-1 το Τορόντο. Στο 64ο ο Μάρκο Πάπα είχε ισοφαρίσει σε 1-1, ενώ ο Ράιαν Τζόνσον είχε ανοίξει το σκορ στο 16ο λεπτό.
Τέλος, οι Κολοράντο Ράπιντς πέτυχαν απρόσμενη νίκη με 1-0 εναντίον της Ρέαλ Σολτ Λέικ. Το γκολ του Τζόζεφ Νέιν στο 38ο λεπτό έκρινε τον νικητή της αναμέτρησης, αφού οι φιλοξενούμενοι έμειναν μακριά από τα γνωστά τους στάνταρ αναφορικά με την απόδοσή τους και δεν απείλησαν ουσιαστικά τον Ματ Πίκενς, τερματοφύλακα των Ράπιντς.
Παρακάτω όλα τα σαββατιάτικα (04/08) αποτελέσματα του MLS:
Ντι Σι Γιουνάιτεντ-Κολόμπους Κρου 1-0
Μόντρεαλ Ίμπακτ-Φιλαδέλφεια Γιούνιον 2-0
Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον-Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι 0-1
Σικάγο Φάιρ-Τορόντο 2-1
Κολοράντο Ράπιντς-Ρέαλ Σολτ Λέικ 1-0












πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: