Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Σπουδαίο «διπλό» για την Ιντερνασιονάλ!!

Ακόμα περισσότερο «βυθίστηκε» η Παλμέιρας, καθώς ηττήθηκε εντός έδρας με 1-0 από την Ιντερνασιονάλ.
Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν αγχωμένοι στον αγωνιστικό χώρο, κυρίως λόγω της χαμηλής τους θέσης στην κατάταξη. Παράλληλα ο Ντιέγκο Φορλάν «ζωγράφιζε» δημιουργώντας συνεχώς κινδύνους. Τελικά μία κεφαλιά του Ίγκορ ανάμεσα σε τρεις αμυντικούς στο 35ο λεπτό προκάλεσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Πλέον η Ιντερνασιονάλ έχει 26 βαθμούς και την τέταρτη θέση, ενώ η Παλμέιρας έμεινε στους δέκα και 18η, αντίστοιχα.
Σε άλλο παιχνίδι, η Πορτουγκέζα κέρδισε με 2-0 τη Φιγκουιρένσε. Η ανωτερότητα των γηπεδούχων δικαιώθηκε στο 54ο λεπτό, όταν άνοιξε το σκορ ο Μπρούνο Σοάρες. Στο 85ο ο Ανάνιας πρόσφερε διαφορά… ασφαλείας. Έτσι συμπλήρωσαν 16 βαθμούς και άφησαν τη Φιγκουιρένσε στην τελευταία θέση της κατάταξης.
Τέλος, η Μποταφόγκο «σκαρφάλωσε» στους 23 βαθμούς επικρατώντας εκτός έδρας της Ατλέτικο Γκοϊανένσε με 2-1. Στο πρώτο ημίχρονο, πάντως, οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και προηγήθηκαν με πέναλτι του τερματοφύλακα, Μάρτσιο. Ο Κλάρενς Σέεντορφ ισοφάρισε με πανέμορφο γκολ στο 64ο λεπτό και ο Φελίπε Γκάμπριελ ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 75ο. Έτσι η Ατλέτικο έμεινε στους εννέα βαθμούς στη 14η αγωνιστική του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος.
Παρακάτω όλα τα σαββατιάτικα (04/08) αποτελέσματα του Brasileiro:
Ατλέτικο Γκοϊανένσε-Μποταφόγκο 1-2
Παλμέιρας-Ιντερνασιονάλ 0-1
Πορτουγκέζα-Φιγκουιρένσε 2-0








πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: