Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Ο Πέλκας και η ρήτρα του…!!

Μετά την εξαιρετική παρουσία τού Δημήτρη Πέλκα στο ματς του Τελ Αβίβ με αντίπαλο την Μπνέι Γεχούντα, πολλοί θα αναρωτιούνται ποια είναι η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο τού μικρού. Ο μεσοεπιθετικός από τα Γιαννιτσά έχει ομοιότητες σε αυτό με τον κολλητό του φίλο, Κώστα Σταφυλίδη.
Ο Πέλκας και η ρήτρα του…
Ο 19χρονος ακραίος επιθετικός, που παίζει κι ως επιτελικός αλλά και ως δίδυμο με κάποιον φορ στο 4-4-2 τού Δώνη, έχει ρήτρα στο συμβόλαιό του 1.5 εκ. ευρώ, όπως υπήρχε και στο αντίστοιχο τού Σταφυλίδη και την πλήρωσε η Μπάγερ Λεβερκούζεν, κάνοντας δικό της τον ταλαντούχο αριστερό μπακ χαφ.
Ο μικρός υπέγραψε από τους τελευταίους (σε σχέση με την… παρέα από την Κ20) επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, μια και το όνειρό του πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο (19/01/2012). Οι διοικούντες τού ΠΑΟΚ έβαλαν την παραπάνω ρήτρα, μια και με τις χαμηλές του αποδοχές δε δικαιολογείται μια τεράστια ρήτρα όπως συνηθίζεται σε ποδοσφαιριστές ίδιας ηλικίας, αλλά που ανήκουν σε συλλόγους - μεγαθήρια όπως οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα κ.α.
ΠΗΓΗ: paok24.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: