Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

«Κόλλησε» η Μάδεργουελ!!

«Κόλλησε» η Μάδεργουελ
Με ισοπαλία 0-0 στο «Βικτόρια Παρκ» απέναντι στη Ρος Κάουντι ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στην Πρέμιερ Λιγκ Σκωτίας η Μάδεργουελ, αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League. Οι «στίλμεν» είχαν την υπεροχή σε ολόκληρο το παιχνίδι και αρκετές, αλλά όχι κλασσικές ευκαιρίες για να σκοράρουν, ωστόσο, δεν το κατάφεραν και έτσι έφυγαν μόνο με έναν βαθμό από την έδρα της μιας εκ των δύο νεοφώτιστων ομάδων του φετινού πρωταθλήματος.

Η Μάδεργουελ αγωνίστηκε με τους: Ράντολφ, Χάμελ, Χάτσινσον, Ράμσντεν, Λο, Χέιτλι, Χάμφρεϊ (70’ Ογιάμα), Λάσλεϊ, Ντέιλι (82’ ΜακΧιού), Χίγκντον, Μέρφι και σε σχέση με το παιχνίδι της περασμένης Τρίτης με τον Παναθηναϊκό, ο Στιούαρτ ΜακΚολ προχώρησε μόλις σε μια αλλαγή στην ενδεκάδα, ξεκινώντας τον Ντέιλι αντί του Ογιάμα.

Η πρωταθλήτρια Σέλτικ ξεκίνησε από εκεί που… σταμάτησε. Οι «Κέλτες» χωρίς να πατήσουν ιδιαίτερα το γκάζι, επικράτησαν 1-0 εντός έδρας της Αμπερντίν και πλέον σκέφτονται τον επαναληπτικό με την Ελσίνκι στη Φινλανδία για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League. Η Χαρτς ήταν η άλλη ομάδα που πήρε τους τρεις βαθμούς στην πρεμιέρα, καθώς νίκησε 2-0 στο Εδιμβούργο τη Σεντ Τζόνστον. Πάντως, η φετινή πρεμιέρα ήταν ιδιαίτερη, αφού δεν υπάρχει πουθενά το όνομα της Γκλάσκοου Ρέιντζερς. Ως γνωστόν, οι "Τζερς" λόγω των οικονομικών προβλημάτων, θα αγωνιστούν φέτος στη Division 3.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής

Σάββατο 04/08
Σέλτικ-Αμπερντίν 1-0
(79’ Κόμονς)

Χαρτς-Σεντ Τζόνστον 2-0
(30’ πεν. Σάτον, 82’ Τέμπλετον)

Κιλμάρνοκ-Νταντί 0-0

Ρος Κάουντι-Μάδεργουελ 0-0

Σεντ Μίρεν-Ινβερνές 2-2
(32’ Γκάι, 90’+2’ ΜακΓκρέγκορ - 70’ Ρος, 76’ Μακάι)

Κυριακή 05/08 (17.00)
Νταντί Γιουν.-Χιμπέρνιαν

Επόμενη (2η) αγωνιστική

Σάββατο 11/08 (17.00)
Αμπερντίν-Ρος Κάουντι
Νταντί-Σεντ Μίρεν
Ινβερνές-Κιλμάρνοκ
Μάδεργουελ-Σεντ Τζόνστον
Σέλτικ-Νταντί Γιουν. (αναβλήθηκε)

Κυριακή 12/08 (14.30)
Χιμπέρνιαν-Χαρτς


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: