Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Πατατράκ για την Μπόκα Τζούνιορς!!

Θρίαμβο με 3-0 πέτυχε η Κίλμες σε βάρος της Μπόκα Τζούνιορς σε παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής του αργεντίνικου πρωταθλήματος.
Οι νεοφώτιστοι κατέβαλαν την Μπόκα, χωρίς να… ιδρώσουν ιδιαίτερα, καθώς ήταν περισσότερο έτοιμοι για επίσημο αγώνα. Μόλις στο 11ο λεπτό ο Μαρτίν Καουτερούτσιο άνοιξε το σκορ, ενώ στο 18ο λεπτό αποβλήθηκε ο Σαντιάγκο Σίλβα της Μπόκα, για να «δέσει» το γλυκό. Ο Πάμπλο Γκάρνιερ διαμόρφωσε το 2-0 στο 61ο λεπτό, ενώ ο Καουτερότσιο έφερε το σκορ στο 3-0, πέντε λεπτά πριν από τη λήξη της αναμέτρησης.
Νικηφόρα ξεκίνησε η Κολόν Ντε Σάντα Φε, καθώς επιβλήθηκε με 1-0 της Λανούς στο ντεμπούτο των επιθετικών, Ρουμπέν Ραμίρεζ και Εμάνουελ Γκιγκλιότι. Πάντως το μοναδικό γκολ του αγώνα προήλθε από τον Ιβάν Μορένο Φαμπιανέσι στο 37ο λεπτό.
Από την πλευρά της, η Ρασίνγκ Κλουμπ έμεινε στο 1-1 με την Ατλέτικο Ραφαέλα, αν και απώλεσε πλειάδα ευκαιριών για τη νίκη. Ο Σέζαρ Καριγκνάνο άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο δέκατο λεπτό και ο αμυντικός, Φερνάντο Ορτίζ, ισοφάρισε στο 11ο. Πρωταγωνιστής του παιχνιδιού ήταν ο Γκουιλέρμο Σάρα, τερματοφύλακας της Ατλέτικο, καθώς πραγματοποίησε αρκετές δύσκολες επεμβάσεις.
Τέλος, οι Νιούελς Ολντ Μπόις και η Ιντεπεντιέντε περιορίστηκαν στη «λευκή» ισοπαλία. Οι γηπεδούχοι, πάντως, διατήρησαν τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης κόντρα στους παθητικούς «ελ ρόχο», οι οποίοι είχαν πρωταρχικό στόχο την ισοπαλία.
Παρακάτω όλα τα σαββατιάτικα (04/08) αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής:
Ρασίνγκ Κλουμπ-Ατλέτικο Ραφαέλα 1-1
Κολόν Ντε Σάντα Φε-Λανούς 1-0
Κίλμες-Μπόκα Τζούνιορς 3-0
Νιούελς Ολντ Μπόις-Ιντεπεντιέντε 0-0










πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: