Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Της έριξαν… STOP!!

Της έριξαν… STOP!
Χωρίς τις καλοκαιρινές της μεταγραφές είναι αναγκασμένη να αγωνιστεί στις πρώτες τρεις αγωνιστικές του πρωταθλήματος Βουλγαρίας η ομάδα του Ηλία Κυριακίδη, ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Πιο συγκεκριμένα μετά από απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής, η ΤΣΣΚΑ τιμωρήθηκε καθώς χρωστάει χρήματα στην Τσερνομόρετς από την μεταγραφή ενός παίκτη.

Το προβλήματα όμως δεν τελειώνουν εδώ. Το ρόστερ μένει… μισό καθώς ο προπονητής, αν ισχύσει η ποινή, θα έχει δώδεκα παίκτες στη διάθεσή του και έναν ακόμα ο οποίος είναι τραυματίας. Μάλιστα στους δώδεκα συμπεριλαμβάνεται και παίκτης, ο οποίος είχε σταματήσει το ποδόσφαιρο και είχε ενσωματωθεί στο τεχνικό τιμ. Πλέον, καλείται να βγάλει δελτίο και να είναι έτοιμος την πρώτη αγωνιστική.

Η ΤΣΣΚΑ θα αντιμετωπίσει στις πρώτες τρεις αγωνιστικές εκτός τις Λίτεξ και Τσερνομόρετς, ενώ στη συνέχεια θα παίξει με την Λοκομοτίβ Πλόβντιβ. Οι υπόλοιποι παίκτες θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής μετά την 1η Σεπτέμβρη.

Πάντως, από την πλευρά της, η διοίκηση της ΤΣΣΚΑ θα κάνει κάθε νόμιμη κίνηση που μπορεί, ενώ την Δευτέρα θα καταβάλει και τα χρωστούμενα στην Τσερνομόρετς, με την ελπίδα πως θα πέσει η ποινή.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: